Hogy tetszik? Érdekelnek a vélemények!
Figyelt kérdés
Sztem ez, nagyon jó!Én nem ,bírnám, ezt ,megcsinálni!
http://www.youtube.com/watch?v=bDDEk2AMJAI
2010. okt. 1. 16:57
1/9 anonim válasza:
hát ez nagyon komoly, már kitört volna a nyelvem!!:)
nekem tetszik
2/9 A kérdező kommentje:
Figyelitek,hogy az egyik zsűri tag az 1. jódlinál majd kiesik a székből?
2010. okt. 1. 17:11
3/9 A kérdező kommentje:
Már vagy 20-szor megnéztem,de nem bírok vele betelni! :D
2010. okt. 1. 17:13
4/9 anonim válasza:
Én ezt nem bírnám megcsinálni: http://www.youtube.com/watch?v=EX28W-56d5s
és szerintem senki:D Eddig legalábbis nem láttam rá példát
5/9 A kérdező kommentje:
Ez sztem kb ugatás,de ha ez valakinek tetszik akk egészségére!
2010. okt. 1. 17:25
6/9 A kérdező kommentje:
Amúgy mivel én nem tudok angolul elmondaná valaki,hogy a zsűri a végén csak úgy nagyjából mit mond?
2010. okt. 1. 17:30
7/9 anonim válasza:
Egyik megkérdezi hogy tényleg xy-ból tanulta-e (ezt nem értem miből) csaj mondja hogy jah, mire a csávó hogy akkor nagyon jó tanuló lehetsz.
Másik meg azt mondja hogy ez a legszokatlanabb egyben a legjobb alakítás amit eddig látott és hogy nem tudja mivan a többiekkel de ő imádja
a csajéba belepofáznak azt nem értem xd
Videós kommentelő votlam:D
8/9 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. okt. 1. 17:35
9/9 anonim válasza:
Ha jól értem a csaj annyit mond, hogy mindannyiuknak tetszik. A kislány kazettáról és egy könyvből tanult meg jódlizni, ha jól vettem ki - egyébként ő egyedül többet ér, mint az egész magyar megasztáros/xfaktoros kamu bohócválogatott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!