Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Faceless Man (Radics Peti)...

Faceless Man (Radics Peti) lemezéről vélemény?

Figyelt kérdés

#lemez #metál #Faceless Man
2022. dec. 6. 12:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
77%

"Azzal pedig határozottan nem tudok egyetérteni, hogy egy ilyen lemezt egyedül összerakni nagy teljesítmény lenne. Példaként linkelek pár olyan albumot, ami szintén egyetlen ember munkájából született, érdemes minőség tekintetében ezekkel összevetni, ha már ez felmerült, mint érv a lemez mellett."

Ez nem érv arra, hogy nem nagy teljesítmény. Szerintem mindenki aki egyedül képes összerakni egy lemezt, az teljesítmény. Nagy.

Értem, hogy küldtél példákat amik szerinted jól szólnak, nem is akarok ezzel vitatkozni, de ezek teljesen más kategóriába sorolható zenék.

Peti zenéjéhez az a hangzás amit ő összerakott magának számomra jó. Tetszik. Hangsúlyozom, hogy számomra. Nekem tetszik, neked/nektek nem. Értem.

De attól, hogy valami szerintünk nem jó, nem érdemes arra, hogy leszarozzuk és degradáljuk azokat az embereket akiknek tetszik és odateszik a Rammstein mellé.

2022. dec. 8. 01:47
 12/14 anonim ***** válasza:
92%

az elején leszögezem, hogy magyar kézből nem hallottam ehhez hasonlót, így egyedisége mindenképp megvan és ez a legjobb szó erre. szépen hallatszik Peti elképzelése, milyen koncepciót akar követni ebben a techno-metalos környezetben. ahogy előttem is leírták, ez nekem is Lindemann - Skills In Pills lemezével mutat rokonságot, meg Peter Tagtgren mesterével külön is a Pain-ből. tetszik a technika zeneileg és keverésben, egyedül a vokálozása Petinek csúszik a lemez másik felében, vagy pedig kevésbe érdekes, önismétlően, ezért, ha EP formában jelenteti meg az első 5 dallal, akkor dícséretes anyagnak tartanám, de így egyben meg simán jó és várom a következő dobását. biztos megugorja ezt

5/10

2022. dec. 8. 14:20
 13/14 anonim ***** válasza:
95%
Kb.úgy vagyok vele, mint a Korn Daddy-jével. Azzal együtt, hogy egy jól összerakott, fontos mű, roppant kellemetlen hallgatni. Ez az album lényegében egy tudathasadás. Ugyanannak az embernek a két énje küzd egymással végig. Gyakorlatilag a "Fogyókúrázó ember élete" videó ötletét vitte tovább az albumra. Abszolút helye van a diszharmóniának a zenében, mert a boncolgatott témák is kellemetlenek, kényelmetlenek. De nem egy kellemes zenei élmény.
2022. dec. 8. 19:22
 14/14 anonim ***** válasza:
91%

Péter első metál albuma, számomra ezért is hihetetlen, hogy mennyire profi. Vannak hibák, hallok dolgokat benne amik annyira nem tetszenek, de érződik, hogy ennek a lemeznek lelke van. Ez nem hasraütésre készült el, ezzel foglalkozva volt, gondosan szépen fel lett építve. Az egész albumot átjárja valami nagyon sötét és gonosz és pont ez a hangulat teszi félelmetessé Faceless Man-t, a démont.

Ahogy fentebb is írták, nem egy kellemes zenei élmény, engem mégis beszippantott. Nagyon régen váltott ki belőlem egy lemez bármilyen érzelmet azonkívül, hogy ritmusra bólogattam. Ez viszont beszívott és átéltem a szerző szenvedését, értem, hogy miért gyűlöli az embereket.

Nem hibátlan, de kezdésnek, első albumnak több mint zseniális. Büszkeség tölt el, hogy magyar kézből hallok ilyen egyedi művet. Emiatt a pontszám is fentebb kúszik 10/8.

Csak így tovább!

2022. dec. 10. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!