Mi a véleményetek a Queen 1991-es Innuendo c. lemezéről?
Figyelt kérdés
Tetszik nektek?2020. szept. 7. 15:45
1/11 A kérdező kommentje:
Nekem talán.
2020. szept. 7. 16:19
2/11 anonim válasza:
Vannak benne jó részek, meg kevésbé jellegzetesek. Top 3-ba biztos nem sorolnám. Mondjuk szerintem a Ride the Wild Wind az egyik legjobb Queen szám, egyszerű, de nagyszerű.
3/11 anonim válasza:
Nekem az egyik kedvenc albumom.
5/11 anonim válasza:
Számomra a kedvencem, a Made In Heaven őse, csak pörgősebb részletekkel.
A kedvenc számom is ott van, a The Show Must Go On :). De ha jól "árvizsgáljuk", olyan értèkekre bukkanhatunk, mint a Headlong, Scandal, Innuendo és a These Are The Days Of Our Lives.
Az ezt követő albumuk a tragikus, könnyeztető Mother Love- val le is zájra a Freddie - időszakot.
6/11 anonim válasza:
@5 Az nem "Freddie - időszak". Az A Queen.
7/11 anonim válasza:
Nem tetszik! Nagyon rossz! Idegesít, hogy a nép csak az ilyen Queen meg Michael Jackson meg hasonló celebekre van rákattanva.
8/11 anonim válasza:
Kedves #7 !
Te direkt rá kerestél arra, hogy Queen meg Michael Jackson, és mindenhová bespammeled a nem a kérdéshez fűződő mondókád? Tudom, mivel 3 helyen láttalak szó szerint ugyanezekkel a szavakkal.XD
9/11 anonim válasza:
#8 van az 20 kérdés is, ahová bemásolta ugyanezt...
10/11 anonim válasza:
A Scandal a Miracle albumon van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!