A tizenévesek mit szeretnek hulladék zenékben?
Figyelt kérdés
Nem jött be a tanár órára és már 11 óta hallgatják a rosszabbnál rosszabb rap-eket, ilyen szöveggel hogy "feka vagyok csak véletlen születtem fehérnek" már azon gondolkodtam hogy kibaxom a jbl-jüket az ablakon, ennél az is jobb lenne ha ilyet hallgatnának
2022. nov. 25. 11:41
11/13 Sunshinedoll válasza:
"Más emberek miért nem azt a zenét hallgatják, ami SZERINTEM jó, és miért hallgatnak olyanokat, amik SZERINTEM szarok? És ma hamis felsőbbségérzettel megyek aludni, mert én nem sz-rf-st hallgatok, hanem művészetet, és annyira mesteri, hogy majd a Négy évszak Tavaszra fogok elélvezni holnap reggelis".
12/13 anonim válasza:
A vonzó max annyi, hogy egyszerűen tanulható, könnyen énekelhető, egyszerűen kiröhőghető, valamint kellőképp megbotránkoztató is tud lenni a zene, vagyis mindenki számára van benne valami, amiért rákattint. Igen, sokan poénból hallgatják, mások meg csak azért kattintanak rá, hogy utána fikázhassák. A kattintás így is kattintás, azaz ott lesz a nézettségben, hiába csak poénból hallgatják meg. A szöveg pedig senkit se érdekel, hiszen nulla értelme van...
13/13 anonim válasza:
Baromira tul van stimulalva az agyunk, ezert. A mai kozossegi mediabol, sajtobol meg ugyanez a fos omlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!