Szerintetek ByeAlex dalai mind hulladékok, vagy van közöttük jó? Én kifejezetten szeretem a régi dalait(Kedvesem, Az én rózsám).
Nagyon el van szállva magától, úgy hogy semmilyen az amit nyújt, továbbá évek alatt sem sikerült eldöntenie kiket gondol célközönségnek.
Langyos csöpögős zenéket ír, de ahhoz minek akkor trap vonal?
Meg ezek a zene címek is :D
Én tegnap reggel a buszon hallottam az egyik... minek is nevezzem... produkcióját. (Zenének nehezen tudnám nevezni.) A dallama bénácska, az előadásmód amolyan nyervákolós, mint amikor a macskát fűrészelik, a dalszövege meg tele van olyan tipikus általános iskolás szintű rímkezdeményekkel, és felettébb kevés tartalommal.
De nem is ez a fő probléma vele. Hanem hogy egy beképzelt bunkó lett, aki azt hiszi, hogy a világ tetején van.
Különösebben nem ismerem a munkásságát.. Most így hirtelen egy dal ugrik be tőle ami egész jó szerintem:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!