Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A tizenévesek mit szeretnek...

A tizenévesek mit szeretnek hulladék zenékben?

Figyelt kérdés

Nem jött be a tanár órára és már 11 óta hallgatják a rosszabbnál rosszabb rap-eket, ilyen szöveggel hogy "feka vagyok csak véletlen születtem fehérnek" már azon gondolkodtam hogy kibaxom a jbl-jüket az ablakon, ennél az is jobb lenne ha ilyet hallgatnának

[link]

2022. nov. 25. 11:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Zenei ízlésben semmi értelme vitatkozni, mert úgysem lehet a másikat meggyőzni olyan dolgokban, ami érzésen alapul. Ami neked hulladék az másnak nívó, és fordítva.

Ami jogos kifogás a részedről, hogy azt hallgasson amit akar, de másokat ne zavarjon vele.

2022. nov. 25. 11:48
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Dugd be a füledet vagy kérj felügyelő tanárt.

Esetleg ülj ki a folyosóra, ha nem ellenőrzik.

2022. nov. 25. 12:05
 3/13 anonim ***** válasza:
91%

tizenévesen a p.csöd is ki van azzal, hogy anyádéktól kezdve a szomszédokon át a tanárokig mindenki mindenhol meg akarja mondani, mit csinálj, mit gondolj, stb.

plusz magad sem tudod, mi van

aztán valakinek ilyen zenék nyomatásával egyszerűbb elviselni ezt az életszakaszt. tizenöt éve az "egy-két-há" című szépemlékű dal töltötte be ugyanezt a szerepet.

2022. nov. 25. 13:08
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért a mizofónia kifejezésnek utánanézhetsz, hátha érintett vagy.
2022. nov. 25. 13:46
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
Ezek a mai rapek amiket hallgatnak tényleg egy borzalmas gúnyolása a zenének. A rapet alapból utálom mondjuk és semmi művészit nem találok benne, de ez a magyarra hatványozottan igaz.
2022. nov. 25. 14:59
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
tény, én is falra tudnék mászni ezektől a "zenéktől", de nincs mit tenni, nekik ez jön be, ilyen ez az ízlés, vigyél magaddal fülhallgatót, és hallgasd a saját zenéid
2022. nov. 25. 15:21
 7/13 NTBS ***** válasza:
100%
Mindenkinek van igényszintje.
2022. nov. 25. 16:43
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Igazából ízlések és pofonok, valamiért az emberek oroszlánrészének ez jön be... Én se bírom az ilyen zenéket, egy kettő azért akad, amit szeretek, viszont nagy általánosságban nem. Azonban amiket meg én hallgatok, az meg másnak nem tetszik általába.
2022. nov. 25. 17:01
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

"az emberek oroszlánrészének ez jön be."

Ez azért szerencsére nem igaz kijelentés. Ha így volna sokkal nagyobb népszerűségnek örvendenének, és sportcsarnokokat töltenének fel a fellépéseik. Ezek max egy budapestparkot tudnak megtölteni.

2022. nov. 25. 17:44
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

#9.Célközönség nem jár ki koncertekre.

Más szubkultúra, egy Nightwish-re valószínűleg több rajongó kijár, mint egy Azariah-ra annak ellenére nem reprezentálja a hazai hallgatóság arányát.(mennyire fájdalmas őket egymás után írni...)

2022. nov. 25. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!