Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen szintetizátort ajánlaná...

Milyen szintetizátort ajánlanátok? (lent)

Figyelt kérdés
Kritériumok: 100e Ft alatt, tehát nem profi, de nem is kifejezetten kezdőknek szánt hangszer. 5 oktáv elég, sok és jó minőségű hangszín. Usb kapcsolat és hanghajlító kerék előny.

2022. nov. 16. 11:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%
#10-nek: a vas az vas. Nálam van több szinti+ DAW hátterű eszköz is, de igazából a célgépek, amik igazából képesek tenni a dolgukat. Nyilván fejlődik a technika, ezt csacsiság lenne vitatni. Azért egy igazi nőt-aki mielőtt elmegy, elmosogat és lefőz egy adag kávét-még nem tud a 'víár' helyetesíteni:) Ettől még jogod van szamárságokat beszélni:)
2022. nov. 19. 00:39
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
"A vas az vas" - mondta a barátságos kommentelő húszéves belépő szintű digitális szinticsodák tukmálása közben megpihenve.
2022. nov. 19. 21:44
 13/17 anonim ***** válasza:

Nyers adatokban is az van, hogy a célgép értelmetlenül gyors és kőstabil (nyilván van kivétel, ma már egyre inkább patchben javulósan). A régebbieknél se hiszem, hogy nagyon 1ms fölé merészkedne a valós reakcióidő, vagy hogy irgalmatlan polifóniakorlátokkal kellene számolj, mert régi. Ez ilyen extrém finomhangolt, RME cuccban végződő PC-vel elég jól versenyben lehet...

USB is szerintem fakultatív, csak legyen rajta midi ki-be, és amikor tényleg szükséged van arra, hogy megbízhatóan oda-vissza küldd a CC-idet, akkor picit körülnézel a használtpiacon valami nem filléres midi kockára.

2022. nov. 20. 07:40
 14/17 anonim ***** válasza:
67%

#11 Így van!

#10-hez csak annyit mondok, hogy nekem is volt itt ilyen kérdésem, és nekem is azt ajánlották, hogy MIDI billentyűzetet vegyek. Így is tettem, de nagyon megbántam.

2022. nov. 20. 08:50
 15/17 anonim ***** válasza:
Igen, az még egy igen elvitathatatlan előnye a valódinak, hogy nem több nagy kolonc kell leülni egy konnektor mellé egy fejhallgatóval, meg hogy nem szakad rád a végtelennél is egy kicsit nagyobb bőség, helyette mindennek megvan a jól ismert helye. Valahogy még a bosszantó korlátok is mintha több és jobb ötletre inspirálnának legtöbbünket... Külön iskola az, hogy a producerkedős cuccod is ilyen legyen, ténylegesen egycélú, semmi fölösleg, semmi víruskergető, dedikált tűzfalon (pl drágább routeren) összesen az a három port kiengedve, amit tényleg használsz is, ésatöbbi... Lehetőleg nagyon kevés új dologgal, jól bevált, stabil szoftverekkel, verzióemelés kényszere nélkül. Lehetőleg külön helyrajzi számon az otthonodtól, és akkor mondhatni talán lesz elég inspiráció. Lehet, hogy nem annyi, mint amikor a retyón tolod random trendi grooveboxon a talpzsibbasztót.
2022. nov. 20. 12:10
 16/17 anonim ***** válasza:
#14: valami messzi helyen élsz, ahová a postás se jár? Én ha valami nem tetszik, nem "nagyon megbánom", hanem eladom, pont úgy, ahogy vettem.
2022. nov. 20. 13:28
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

#16nak: (nem a sértett vagyok) szép burkolt anyázás! :)

Több féle út lehetséges. A lényeg, hogy valamelyiken el kell indulni, utána úgyis jönnek az infók, behatások, újabb ismeretek. Nem lehet azonnal "életed cuccát" megvenni, mert ez nem így működik.

2022. nov. 20. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!