Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Egy szintetizátoron mit kel...

Egy szintetizátoron mit kel nézni? (lent több kérdés)

Figyelt kérdés

mi az mit egy szintetizátoron nézni kell? milyen adatokkal rendelkezik és miből mennyi jó nekem, aki most kezdené?

hogy lehet megtanulni, úgy hogy nem szeretnék órákra járni, csak itthon a net segítségével vagy ami kell?

mi kell még a szintetizátorhoz?

van valami oldal ahol ehhez értő emberekkel lehet beszélni, vagy ahol ilyen témában lehet olvasgatni?

15-20 ezer forintér kapok egy használt szintetizátort ami tanulásra alkalmas?

ezt a témakört találtam legalkalmasabbnak, remélem valaki ért hozzá, vagy ud a kérdésnek jobb kategóriát.

köszönöm előre is a hasznos válaszokat.

2012. máj. 10. 19:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem 120.000 FT alatti szintetizátor pénzkidobás. Én már több, mint 10 éve tanulok zenélni. Ha kísérőautomatikás kell, akkor a következőket javaslom (a Casio márkát itt felejtsd el):

- Roland E-60

- Roland E-80

- Roland G-70

- Roland EXR-7 (bár ez már régebbi típus)

- Roland VA-7

- Roland VA-76

- Yamaha Tyros 3

- Yamaha Tyros 4

Ha azonban kifejezetten szintetizátor kell, kísérőautomatika nélkül (tehát ezzel egymagad komplett zenét nehezen fogsz összehozni, kell hozzá egy zenekar), akkor viszont ezek:

- Roland Fantom sorozatból valamelyik

- Roland Juno G

- Korg Oasys (úgy tudom, jelenleg ez a legfejlettebb szintetizátor)

Megéri ezt a nagy összeget kifizetni érte, ugyanis ha jól döntesz, az egész életedben végigkísérhet. Nekem volt egy Yamaha PSR-225GM kísérőautomatikásom, ami addig jó volt, amíg csak az alap dolgokat tanultam, de hamar kinőttem. Ezt lecseréltem egy Roland EXR-5-re, amit a mai napig használok (csak annyi a bajom vele, hogy nem kezel memóriakártyát, csak floppy-t, és a belső memóriája sem túl nagy, csak 1,4MB). Rolandra, Korgra és Yamahára rengeteg stílus van, úgyhogy akár egy egész napot végig lehetne zenélni vele változatos zenével.

2012. máj. 18. 01:19
 2/2 anonim ***** válasza:
De mégis.. mit kell nézni?
2015. máj. 26. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!