Hová tűntek az olyan divatmetál-zenekarok, mint a BVB, Asking Alexandria, BMTH stb.? Már egy jó ideje nem nagyon hallani róluk
Figyelt kérdés
Eddig tartott a divatrockerek időszaka? Vége?
Mert ha igen, akkor a BVB semmivel se nagyobb mint pl. 1D.
2022. nov. 5. 19:30
11/27 anonim válasza:
Miért érnél kevesebbet ha tömegek rajonganának a műfajért amit szeretsz?
12/27 anonim válasza:
#9.Már hogyne lett volna népszerű.
Ha mond valamit az, hogy Linkin Park.
Vagy éppen, hogy a Szigeten játszott valamikor a Slayer, esetleg hogy a Metallica és a Evanescence műfajtól függetlenül top eladásokat hozott.
Szerintem ezekkel mint tisztában is vagy.
A jelentésük, viszont hogy populáris volt de kifulladt ez is, semmi nem tart örökké.(bár teljesen eltűnni nem fog, sok koncert van itt Magyarországon is)
13/27 anonim válasza:
Láttam erről egy cikket a Hammerworldön amit fröcsögve fikázott az összes proli, én nagyjából egyet tudtam érteni vele, azzal érveltek benne hogy minden generáció azt tartja kínosnak amit a szülei hallgattak fiatalon. És hát a mostani fiatalok szülei voltak a lázadó metálosok a 80as években ami az akkori popzene ellenforradalma volt úgy most is ki fogja termelni a kultúra a jelenlegi trash trap mainstream ellentétét amibe menekülhet az aki valami egyedi és minőségi zenére vágyi de az már nem a rock lesz hanem valami új. Egyszerűen eljárt felette az idő, mondjuk lehet azzal érvelni hogy a rap is volt már a 80as években és ki tudott törni az undergroundból mert most annak az alműfajai teszik ki a mainstreamet de az könnyebben befogadható tömegek számára mint a hörögve screamelés.
14/27 anonim válasza:
#3 Mi az a cringe? Valami új zenei stílus, ami a grunge-ból származik?
15/27 Tom Benko válasza:
@13: Szerintem sok metált te sem ismersz - hörögve screamelés...
16/27 anonim válasza:
Meglepődnél :D a hörgés meg a screamelés is olyan ami az átlagember fülének csak ordibálás, ezért rétegműfaj a metal. Attól hogy én szeretem nem akarnék meggyőzni mindenki mást hogy csak az a jó amit én hallgatok és mindenki másnak szar az ízlése.
17/27 Tom Benko válasza:
@16: a maradék cca. 80%-kal mi a helyzet?
18/27 anonim válasza:
Az egész hangzásvilág olyan amit nem tudnak befogadni sokan. Aztán van amikor megpróbálkozik egy zenekar valami fogyaszthatóbb hangzással akkor meg jönnek a kőkemény true arcok hogy mi ez a fos divatmetál mint ahogy a fenti példa is mutatja :D
19/27 anonim válasza:
A Metallica is akkor futott be igazán és lett mainstream mikor kiadták a black albumot, a rajongók fele meg esküszik rá hogy az azelőtti albumok a jók.
20/27 anonim válasza:
Ott már egy populárisabb, emészthetőbb stílusuk lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!