Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ez így milyen gitár setup...

Ez így milyen gitár setup szerintetek?

Figyelt kérdés

Kb. 1 éve gyakorlok akusztikus gitáron játszani, eléggé élvezem, úgyhogy szeretnék elektromos gitárra beruházni, de nem túl drágára, hogy ha mégsem tetszik, ne legyen nagy pénzkidobás.

Egyenlőre ezeket néztem ki:

[link]

Kombó (tudom, olcsó, és hallottam arról a szabályról, hogy ennek kéne a drágábbnak lennie, de youtube videók alapján megéri)

[link]

Szerintetek ez így jó lenne? Illetve ha később vennék egy mikrofont, és hozzá egy külön kombót (nem tudom lehet-e így), akkor az megéri, vagy inkább keressek most olyan, amibe egyszerre gitárt és mikrofont is lehet rakni? (habár így leírva valszeg hülyeséget írok, lehet nincs is ilyen)

2022. okt. 28. 20:58
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a tutorialt, meg is nézem!

Alapból érdekelt a téma, csak tele van az ilyesmi programokkal az internet, nehéz eldönteni, melyik a megfelelő.

2022. nov. 5. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!