Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen kíséretautomatikás...

Milyen kíséretautomatikás szintetizátort ajánlanátok az alábbi feltételek alapján?

Figyelt kérdés

Előszöris, 150.000Ft a keret, eddig tudnék elmenni. Nem gond, ha csak használtan van ennyiért az adott darab.

Minimum 61 normál méretű billentyű legyen rajta.

Fontos, hogy legyenek különböző érzékenységi görbék.

Egyedi stílusokat lehessen benne összeállítani/rátölteni (ehhez annyira nem értek, de állítólag nem minden szinti képes rá, legalábbis én ezt olvastam. Bár ebben az árkategóriában már elvárnám, ezért menjünk biztosra.)

Az évjárat igazából mindegy, de gondolom a kétezres évek elejei szintetizátorok azok, amelyeket használtan ennyiért meg tudnék venni - amennyire utánanéztem -, de ahogy látom, ezek is használhatók a mai napig.

Természetesen normál méretű legyen a billentyűzet, de kicsi.

Lehessen MIDI controller-ként is használni számítógéphez (szintén nem tudom, hogy erre minden szintetizátor képes-e).

Képes legyen a billentyűzet kettéosztásával egyszerre két stílust játszani (azt hiszem Dual, vagy némelyiken Split funkciónak hívják).

Polifónia nagyon fontos lenne, minél több legyen, de feltételezem, hogy ennyi pénzért nem 3-4 billentyűt foghatok le egyszerre.

A kíséretautomatikát írtam a kérdésben. Ennek nem tudom, milyen funkciói vannak, ha erről is tudnátok írni, hogy pontosan hogyan működik, és mire figyeljek vásárláskor, azt is megköszönném.

Nagyjából ennyi, ha még valami eszembe jutna, akkor azt is le fogom írni.

Nem tudom, mennyire szigorúak a feltételeim, és hogy mennyire szűkítik le a kört, azért szeretem, ha van választék.

2022. okt. 23. 19:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

#2-es vagyok:

Szerintem kezdd az elején. Ez is pont olyan, mint egy utazás jövő nyáron-sok cuccom volt már a nyolcvanas évek végétől máig, tudom miről beszélek.

Elkezded nézegetni a webshopok kínálatait. Eljátszol vele, hogy a rászánt pénzedből mit vehetnél. Aztán jöhet a YT-on vadászat. A rettenetes az, ha jól csinálod és tényleg érdekel, nagyon sokat fogsz tudni a témáról, mielőtt tudnál rajta játszania :)

Minden hangszerről számos tartalom létezik YT-on. Kezdheted azzal is, hogy milyen olcsó kíséretautomatikás szintit vegyél. Jó keresőszó: best budget arranger keyboard.

Azért linkelek is egy csókát, akinek nagyon sok és jó tartalom jött ki a keze alól. Nem baj, ha nem beszélni inglis. YT le tudja neked fordítani feliratban, miket rizsál a csávó, ami szintén igen fontos, túl az összehasonlított eszközökön. Csak a csatornáját teszem ide, vadássz magadnak belőle: https://www.youtube.com/c/JeremySee/videos

Persze végtelen mennyiségű jó és rossz tartalom van még, ásd el benne magad.

2022. okt. 26. 08:22
 12/14 anonim ***** válasza:
Yamaha psr s670
2023. jan. 15. 18:24
 13/14 A kérdező kommentje:
#12 Már nem aktuális, de azért köszi
2023. jan. 15. 18:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Mit vettél?
2023. jan. 15. 22:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!