Vannak még olyanok akik ilyen zenéket hallgatnak?
Figyelt kérdés
Nem igazán szoktam mainstream előadóktól és zenekaroktól számokat hallgatni (van egy két kivétel). Főleg videójátékok és animék zenéjét szoktam hallgatni, valamiért kellemesebb a fülemnek az ottani zenék. Metáltól a kórusig szívesen hallgatok ezekből a médiumokból zenéket.ma 16:11
1/4 anonim válasza:
Igen van, de szeretem a normál zenéket is, csak azokból inkább régieket hallgatok. Én most a solo leveling S2 op-t hallgatom sokat, mást mostanában nem fedeztem úgy fel, de az sztm nagyon jó lett.
2/4 anonim válasza:
Igen, pont az elmúlt években megfogott egy játék zenéje, ami a nem túl nagy ismertsége és újabban a nem túl jó hírneve mellett is baromi jó zenéje van. Egy fiktív világban játszódik és ott van egy fiktív rock banda, egy pop énekesnő és egy rapper és egy DJ. Az ő zenéik szólnak mindenhol a játékban, például a DJ játszott az újévi bulin.
4/4 A kérdező kommentje:
Én a Metal Gear Rising: Revengeance zenéire függtem rá nagyon, de ott szinte az összesre :D
ma 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!