Vannak még olyan együttesek, amik tetszhettnek nekem?
Figyelt kérdés
Egyszerűen a Tankcsapdán és a Depresszión kívül nem találok más együttest, ami tetszene. Más együtteseknek nincs ilyen jó szövegük, ilyen jó rímekkel és mondanivalóval. De nem akarom elhinni, hogy nincs még hozzájuk hasonló jó együttes2022. okt. 10. 08:22
2/17 A kérdező kommentje:
A Road nem igazán jön be. Nem éri el számomra a Tankcsapda és a Depresszió színvonalát.
2022. okt. 10. 08:43
4/17 anonim válasza:
5/17 anonim válasza:
6/17 anonim válasza:
Majd felnősz.
Anno tizen pár évesen én is így gondoltam. Azóta több, mint a duplája vagyok és már máshogy látom. De nosztalgiából néha még hallgatom.
Hallgass Junkies-t, Blackout-ot vagy Sing sing-et.
7/17 anonim válasza:
Mert aztán a Tankcsapdának olyan jó mondanivalója van... talán talán még a régiek közül 1-2 rendszerkritikus számuk volt, de egyébként meg... Legyen valamire kijárni a mindegymithallgatokcsakbelegyekbaszva típusú "rockereknek"...
Majd kinövöd és elkezdesz értelmes zenéket is hallgatni...
8/17 anonim válasza:
Üljenek a fiúk ölébe a lányok...
9/17 A kérdező kommentje:
25 éves vagyok. És ha eddig sem sikerült kinőni, ezután se fogom valószínűleg. Úgy érzem, hogy az összes magyar rock együttes a Tankcsapda és a Depresszió gyenge utánzata.
2022. okt. 10. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!