Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetek "szerelmes" unalomból, vagy tetszhett valaki unalomból?
Ha azt mondod unalomból van, akkor foglald le magad dolgokkal és máson jár majd az agyad.
Hogy milyen az ideálod, az tök mindegy, elég sok mindenből áll össze az ember, hogy ne csak a számodra tökéletes külső fogjon meg másban, amit amúgy se fogsz megkapni soha. Lehet az is hogy vágysz arra hogy valakivel szorosabb kapcsolatod legyen, akár egy kapcsolatra is, de a személye lényegtelen. Valamiért ő került képbe, talán elérhetőnek látod, vagy közeledett feléd, vagy úgy viselkedett ami jól esett vagy nem tudom. Lehet mégis fontos a személye és tényleg ő tetszik, de mi ezeket nem fogjuk tudni, a saját érzéseidet neked kell megérteni.
Adj időt magadnak míg kicsit kitisztul a fejed, az megint tőled függ mennyi kell hozzá. Ha úgy érzed hogy x nap után is szívesen ismerkednél vele, akkor megvan a lehetőséged nyitni felé
Tisztázni úgy tudsz magadban dolgokat, hogy kérdéseket teszel fel, amikre megpróbálsz válaszolni. Pl.: akarok kapcsolatot? Van időm erre, belefér az életembe? Csak azért akarok mert unatkozom? AKkor próbáljuk ki hogy nem teszem és lefoglalom magam. Így is gondolok rá? Tetszeni akkor tetszik, de komolyabb szintre is emelném? Először ismerkedjünk, abban még nincs semmi. Attól hogy találkozunk, beszélünk vagy akár randizunk, nem jelenti hogy össze is fogunk jönni. Nézzük meg mennyire passzolunk, bírjuk-e egyáltalán egymást. Haladjunk lassan, nem kell sietni sehova. Eltelt x hét, érdekel még? Érzek felé vonzódást? Elkezdett számítani nekem vagy már más srácok érdekelnek? Megakarom még jobban ismerni vagy hagyjuk, nem olyan mint gondoltam? Csak fellángolás volt? Úgy tűnik igen, mert már más van a fejemben; vagy -> Nem, mert kezd fontos lenni nekem/hiányzik hogy találkozzunk
Ami még gyakori szokott lenni, hogy elképzeled valahogy a másikat, de közben a valóságnak ahhoz semmi köze, amik ismerkedésnél szép lassan kiderülnek. Mikor látod hogy ő is ember a maga hibáival és nem nagyon van bennetek közös, nem passzoltok egymáshoz, enyhül a vonzalom és könnyen el is múlhat.
úristen... állj a zuhany alá... ez nagyon gáz.
sok vagy, nekem túl sok(k) lennél...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!