Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » BLACKPINK - Pink Venom vagy...

BLACKPINK - Pink Venom vagy Shut Down?

Figyelt kérdés

E kettő BLACKPINK szám közül melyik tetszik jobban nektek?

Személy szerint a Shut Down jobban lett kedvenc, a Pink Venom is tetszik de valahogy nem az én ízlésem sajnos de ettől még tetszik de a Shut Down az valami wow...

(ha lehet csak BLACKPINK fanok válaszoljanak, feleslegesen ne :) köszi!!).

2022. szept. 17. 04:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
A Shut Down jobban tetszik, mint a Pink Venom (sokkal). Nem engedem Teddy-től, hogy lenyomja a torkomon a PV-t, mint a How You Like That-nél.
2022. nov. 6. 18:08
 12/15 armygirl13 válasza:
100%

Pink venom <3

szerencsémre pont a Pink venom korszak elején lettem BLINK, mindehonnan az szólt, én pedig rájuk kerestem, és megszerettem őket <3

2023. febr. 13. 16:08
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy lettem BLINK, hogy láttam a Pink Venom MV-jét! Az jött be nekem és már tudom a full koreót rá! A Shut Down azért nem jön be, mert az valamiért mást sugall nekem, és még egy kicsit rövid is! Ezért jön be nekem jobban a Pink Venom!
2023. febr. 26. 18:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem is a Pink Venom. A Shut Down azt suggalta, hogy visszalépnek ebből az idol életből. (De Rosé, Jennie, és Jisoo már megújították a szerződésüket. Már csak Lisára várunk, mármint az ő döntésére. Remélem ő is megújítja.) Az albumról a The Happiest Girl, és a Pink Venom jön be nekem. Ez a 2 nekem a Blackpink vibe-ot adja. The Happiest Girl Rosé és Jisoo vibe, Pink Venom Lisa és Jennie vibe. Úgyhogy ja! Ennyi!
2023. aug. 15. 22:11
 15/15 anonim ***** válasza:

Shut down szerintem jobb zene,de a pink venom is nagyon jó,basszus nem bírom levenni a szemem Jenniről és Roséról az MV-ben pedig Lisa a kedvencem.

A pink venom-nak nagyon jó a ritmusa,az outfitek,minden jó benne,de valamiért mégis jobban megfogott a shut down,egyszerűen imádom ezt a hegedűs alapot a zenében,nagyon jó,a shut down tiszta Blackpink!

júl. 27. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!