BLACKPINK - Pink Venom vagy Shut Down?
Figyelt kérdés
E kettő BLACKPINK szám közül melyik tetszik jobban nektek?
Személy szerint a Shut Down jobban lett kedvenc, a Pink Venom is tetszik de valahogy nem az én ízlésem sajnos de ettől még tetszik de a Shut Down az valami wow...
(ha lehet csak BLACKPINK fanok válaszoljanak, feleslegesen ne :) köszi!!).
2022. szept. 17. 04:35
1/15 anonim válasza:
Nekem is a Shut Down jobban bejön a Pink Venomot egyszer vagy kétszer hallgattam meg nem jött be.
2/15 anonim válasza:
Shut down nekem is. Valamiért a pInk venomnak olyan eltérő hangzása van a többi dalukhoz képest
3/15 anonim válasza:
Nekem a Pink Venom jobban tetszik, de az albumról a Ready For Love a kedvencem.
4/15 anonim válasza:
Én is a Shut Down-t említeném.
6/15 A kérdező kommentje:
A ready for love-ot ln is imádom! ❤️
2022. szept. 17. 17:33
8/15 anonim válasza:
Nekem mindkettő tetszik, de talán a Shut Down jobban, hozzák az elvárt színvonalat. Jó a koreo, jó a klip (habár a Pink Venom klipje azért jobb lett sztem) a mélyek pedig... továbbra is zseniális. :D
9/15 anonim válasza:
Pink Venom szerintem jobb, bár a Shut Down zenei alapja eléggé megfogó.
10/15 anonim válasza:
Nem tudok dönteni 😌 talán a Shut down egy picit jobb de nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!