Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ha a sima YT-ra előfizetek,...

Ha a sima YT-ra előfizetek, akkor amikor "kijövök" az app-ból másik oldalra, miért nem játssza le tovább a zenét?

Figyelt kérdés
Ezért fizettem elő, h ilyenkor ne álljon le...

2022. szept. 5. 15:33
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Senki nem tudja mi a lószarról beszélsz, mert nincs olyan, hogy "sima youtube-ra előfizetés".

A normál Youtube fiók ingyenes, nem lehet rá előfizetni, csak regisztrálni kell, ezzel nem lehet háttérben videókat hallgatni.

Elő lehet fizetni Youtube Premiumra, amiben ez a szolgáltatás benne van.

2022. szept. 7. 07:55
 12/31 A kérdező kommentje:

11

Köszi, hogy ilyen kedvesen fogalmazol. Nos, a telefonomon 1490 forint körül fizettem elő *vmire* (ha kell, screenshot-ot csinálok) és én azt hittem, hogy a sima YT-ra fizettem elő... Ezek szerint nem. A gépemen már nem ajánlja fel az 1490 forintos előfizetést (miért ajánlaná egyébként, AMIKOR MÁR MEGVAN), hanem csak 1790 forintért a YouTube Premium-ot. Na erre varrjál gombot, faszikám.

2022. szept. 7. 08:08
 13/31 anonim ***** válasza:
Mit mond a Youtube alkalmazás az "előfizetéseid" menüpont alatt?
2022. szept. 7. 08:16
 14/31 A kérdező kommentje:
És nem tudhatod, hogy te a k.rva nagy tudásoddal tudnál-e úgy helyt állni az életben, ahogy én tudtam (mert soha a büdös életben ezzel a mentalitással nem fogsz előrébb jutni, csakszólok). Azért, mert történetesen középkorú nő vagyok és nem értek ezekhez a dolgokhoz, a megoldáson dolgozom és nem hagyom a p.csába, ahogy egy csomóan tennék. És nem, nem egyértelmű számomra, hogy mi a sima YT, mi a YouTube Premium, mit lehet és mit nem lehet előfizetni, hogyan vannak a csomagok, stb. Mert pont lesz.rom. Előfizettem a spotify-ra, az megoldható volt, a YT kifog rajtam, segítséget kértem, kaptam is... nem jutottunk (mééég) előbbre. De én tuti előrébb fogok és megoldom, de akkor a fogalmatlan kis p.csök fogják be.
2022. szept. 7. 08:18
 15/31 A kérdező kommentje:

15

Mindjárt csekkolom.

Gépen: no membership.

Telón (hopppá...): vásárlások: még nem vettél semmit. {Egyéni tagság: 1,4 ft/hó}.

Email-ben: "hi! welcome to your music premium membership!".

2022. szept. 7. 08:24
 16/31 anonim ***** válasza:

Na, csak sikerül kihúzni belőled 2 oldalnyi hiszti (gondoltam, hogy nő vagy) között a lényeget.

Youtube Music Premiumra fizettél elő, ez a Youtube zenei szolgáltatása, külön alkalmazással (kb ugyanaz, mint a Spotify).

Ha zenét akarsz a háttérben hallgatni, akkor ez jó neked, mert ebben az applikációban sokkal jobb minőségben hallgathatod a zenéket.

Az már más kérdés, hogy a Youtube premium 200 forinttal drágább és benne lenne ez is, meg a reklámmentes Youtube is.

2022. szept. 7. 08:29
 17/31 A kérdező kommentje:

Tessék:

Köszönjük!

Regisztráltál a(z) Google Commerce Limited próba-előfizetésére a Google Playen keresztül. A próbaidőszak ekkor jár le: 2022. okt. 5.. Ha nem mondod le az előfizetést, a próbaidőszak végén automatikusan levonjuk tőled az előfizetési díjat ((jelenleg 1 490,00 Ft/hónap)). Az előfizetést bármikor lemondhatod. Az előfizetések kezelése.

Megrendelés száma:

Megrendelés dátuma:

Saját fiók:

Tétel Ár

YouTube Music Premium (YouTube Music) 0,00 Ft

Automatikusan megújuló előfizetés

Összesen: 0,00 Ft

(tartalmaz 0,00 Ft ÁFA típusú adót)

2022. szept. 7. 08:30
 18/31 A kérdező kommentje:

18

Az egyik helyen 1490 forint (lásd 19), a másik helyen 1790. Gondolod, hogy könnyű rájönni, hogy a kettő ugyanaz? :)))

"Youtube Music Premiumra fizettél elő, ez a Youtube zenei szolgáltatása, külön alkalmazással (kb ugyanaz, mint a Spotify).

Ha zenét akarsz a háttérben hallgatni, akkor ez jó neked, mert ebben az applikációban sokkal jobb minőségben hallgathatod a zenéket.

Az már más kérdés, hogy a Youtube premium 200 forinttal drágább és benne lenne ez is, meg a reklámmentes Youtube is."

Magyarán te meg egy tipik férfi választ adtál? Amiből csak azt nem lehet érteni (vagy alig), hogy a sima YT a büdös életben nem fog háttérből szólni?

2022. szept. 7. 08:35
 19/31 anonim ***** válasza:

De nem ugyanaz a kettő.

Nézd, ezer helyen le van írva milyen előfizetések vannak, mik a különbségek ezek között.

Értő olvasás kell hozzá, semmi több, amit pedig általános iskolában tanítanak.

Kicsit fárasztó, mikor egy felnőttnek úgy kell elmagyarázni dolgokat, mint egy 5 évesnek.

2022. szept. 7. 09:00
 20/31 A kérdező kommentje:

Akkor írd le, te nagyokos. Nekem nincs kedvem végigrágni magam a hülye YT baromságain. A spotify-t egyből megértettem. Ki a tököm érti, hogy van sima YT (ami ezek szerint nem játssza le háttérből a zenét), meg a YouTube Premium? Van nekem éppen elég elintézendő dolgom, köszi szépen, háztartást vezetek, gyereket nevelek, dolgozok. Amikor én elkezdtem netezni, még nem volt net, csak net kávézókban. Amikor okostelók lettek, nekem még bőven butatelóm volt egy csomó ideig. Az említett proharvder (és mobilarena) fórumokon mindig mindent el tudtak magyarázni laptopokkal, szgépekkel, fényképezőgépekkel, mobilokkal kapcsolatban.

Akkor itt vagy ne szólj hozzá, vagy magyarázd el normálisan.

Nem vagyok 5 éves szinten, nagyon sok mindent megoldottam már az életben. (Pl. szereléseket is, mindenféle jellegűt, tipikus férfiaknak való dolgokat is.)

Értő olvasás: egyik helyen 1490 forint van, másik helyen 1790. Honnan a kisf.szomból tudnám, hogy ez egy és ugyanaz a dolog? Te mondjuk szeretnél vmit megvenni és az egyik boltban ugyanaz a termék 9000 forint, a másikban 13000 ezer, a kettő tök ugyanaz, tök ugyanazt tudják, ugyanaz a gyártó és mondjuk előfizetés is tartozik hozzá, amit havonta kell fizetned és a két előfizetés ára NEM UGYANANNYI. Nem lenne mondjuk egy kicsit furcsa? Mert sztem az lenne.

2022. szept. 7. 09:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!