Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ha a sima YT-ra előfizetek,...

Ha a sima YT-ra előfizetek, akkor amikor "kijövök" az app-ból másik oldalra, miért nem játssza le tovább a zenét?

Figyelt kérdés
Ezért fizettem elő, h ilyenkor ne álljon le...

2022. szept. 5. 15:33
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Beállítások/háttérbeli lejátszás menüben is aktiválva van a funkció?
2022. szept. 5. 16:29
 2/31 A kérdező kommentje:

De hol? Nekem ilyen menüpontom a YT-on nincs. A telón?

A YT-on olyat találok csak, hogy "lejátszás a feed-ekben -- kiválaszthatod, hogy böngészés közben lejátszódjanak-e a videók". Ez nálam "mindig"-re van állítva.

2022. szept. 5. 18:35
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
A telefonos alkalmazásban, hiszen app-ot írtál. A webböngészőben nincs ilyen funkció, ha bezárod a lapfület, akkor az oldalt is bezárod. Hacsak nem Firefox-ot használsz, ahol kép-a-képben móddal ki tudod a videót tűzni a képernyő egy részére akkor is, ha nem az a lapfül aktív. De ez nem YT prémium funkció, a böngésző képessége.
2022. szept. 5. 18:46
 4/31 A kérdező kommentje:

3

Köszi, igen, app-ot írtam és telóra is gondoltam és telón is használom. Csak ott nekem nincs ilyen menüpont, hogy beállítások / háttérbeli lejátszás.

2022. szept. 5. 19:05
 5/31 anonim ***** válasza:
100%

Jobb felső sarokban a nevedet jelző karikára nyomva: beállítások (fogaskerék)/háttérbeli lejátszás és letöltések.

Ha nem látsz ilyet, próbáld meg frissíteni az alkalmazást, és persze a hivatalos áruházbeli legyen, ne valami buherált apk.

2022. szept. 5. 19:08
 6/31 A kérdező kommentje:

5

Köszönöm. Már leszedtem (kikapcsoltam) az appot, újra bekapcsoltam (nekem a telómon alapértelmezett, de kikapcsoltam és újra bekapcsoltam), egyszerűen nincs ilyen menüpontom. :))) Már sírva nevetek.

Most újraindítom a telót és ismét bekapcsolom a YT-ot és hátha most...

Nem hiszem el, hogy ezek nekem milyen nehezen jönnek össze...

2022. szept. 5. 19:14
 7/31 A kérdező kommentje:
Megcsináltam. Lehúztam, újraindítottam a telót, visszaraktam. Semmi. Nincs ilyen menüpontom. Sehol.
2022. szept. 5. 19:18
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
Még egy ötletem van: valahogy mégsem abba a fiókba vagy bejelentkezve, amire megvetted a prémiumot. Ez még esélyes, ha több fiókot is használsz.
2022. szept. 5. 19:32
 9/31 A kérdező kommentje:

8

Az a helyzet, hogy erre meg már gondoltam, mert eredetileg itt volt egy olyan kavarodás, hogy a spotify-t egy egyik, a youtube-ot meg egy másik mélcímemmel fizettem elő, aztán mind a kettő előfizetést lemondtam, aztán a sportify-t újra előfizettem az egyiken, a youtube-ot (mivel csak azon engedte) a másikon, aztán lemondtam. Aztán most úgy döntöttem, hogy nekem megéri a youtube előfizetés, mert van egy-két olyan videó, ami tök más, mint a spotify-on és most engedte azon, amin a spotify is van. Lehet, hogy mostanra reménytelenül összekevertem a rendszert. Lehet, hogy le fog állni az internet miattam. :))

2022. szept. 5. 19:37
 10/31 A kérdező kommentje:
Megvan valószínűleg mi a baj, csak nem tudom, mi a teendő. A szgépen úgy mutatja azt az email címes fiókomat, amiről ma előfizettem, hogy nincs előfizetésem és hogy csak YouTube Premium-ra fizethetek elő (és sima YT-ra nem). Most mit csináljak???
2022. szept. 5. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!