Ehhez a zenéhez mikor nő már fel Magyarország?
666ghost zenéjéről van szó, annak aki nem ismeri: https://www.youtube.com/watch?v=1Bx5licZi-E
A legerősebb magyarországi rapper, nagyon komojan tolja flow-t a gyerek, tele van erenrgijával, szétcsap az üteme, üt mint az állat, csak a sok csicska búmer csöves paraszt eszt nem érti meg a raszisták lehúszák a zenéjét pedig az zene it keszfődik!! Amerikában már miliárdos lene. Ittt mikor értik már meg eztet a zenét??
Aki másnak hermekerész, annak fityereg a retymütyütyü.
Neked kéne felnőnöd a zenéhez. Tudod, kezdetben az ősember ritmusokat fedezett fel. Majd, jött a dallam. Jött a több szólam. Jöttek a hangzatok, akkordok, harmóniát alkotva.
És te az ős ember szintjén vagy. Szerintem neked kéne felnőnöd. És ki járni legalább 8 általános magyaróráit a helyesírás végett.
Amikor egy országról alkotsz véleményt, azt mondva, hogy te vagy az egyetlen kivétel akkor gondolkozz el rajta, hogy nem nálad van-e a hiba.
33, ez egy TROLL KÉRDÉS.
Őszintén maga a tény, hogy egyes emberek ezt 33 komment után se fogják fel, sokkal szórakoztatóbb, mint maga a kérdés :DD
"IFA megy a hegyen, Ibafára megy
Fából van az IFA, fából vaskarIFA
Az ibafai papnak fa IfÁja van
Ezért az ibafai faIFA papi faIFA
Háhá! Ibafai IFA! Háháá!
4x Húúú-úá!
Hü-Je!"
A koncertekről annyit, hogy egy buli és egy tisztelet az előadó felé.
Azon kár spórolni, hogy mindenféle sziri szari villogó hangszórót visz magával az ember és bömbölteti a "téren" az embereknek, hogy híjjáá milyen menő vagyok, telik dzsíbíellre és nyomom a "flow" zenét.
Az emberek 99%-a röhög a magadfajtán aki állandóan ki akar tűnni a tömegből.
Nem akarok rasszistának tűnő megjegyzést hozzátenni, de biztos vagyok benne, hogy roma vagy. Nincs bajom, "más" "népekkel", magával a személlyel van bajom.Lehet bármilyen "fehér" "barna" "sárga" "roma" "román" "német" "zsidó" "keresztény" "arab". Ha borzasztóan és idegesítően viselkedik akkor az emberrel van a baj, nem a "rasszal". Vannak jellemző vonások, és te pont a "roma" jellemzőségbe tartozol.
Törölhetik a válaszom, nem szándékoztam senkit megbántani, csak észheztéríteni. A hosszú kifejtés meg sajnos elengedhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!