Ehhez a zenéhez mikor nő már fel Magyarország?
666ghost zenéjéről van szó, annak aki nem ismeri: https://www.youtube.com/watch?v=1Bx5licZi-E
A legerősebb magyarországi rapper, nagyon komojan tolja flow-t a gyerek, tele van erenrgijával, szétcsap az üteme, üt mint az állat, csak a sok csicska búmer csöves paraszt eszt nem érti meg a raszisták lehúszák a zenéjét pedig az zene it keszfődik!! Amerikában már miliárdos lene. Ittt mikor értik már meg eztet a zenét??
" Ajánlom, hogy olvass kicsit a zene történelmét illetően, akkor nem csak Bécs jelentőségét ismernéd fel, hanem annak fontosságát, hogy miért kell tanulni a zenélést, hasonlóan egy szakmához. A veled született affinitás (ami nálatok jelen sincs) önmagában semmit sem ér, hanem hosszas tanulás és gyakorlás kell a valóban értékes zene alkotásához. "
Az első mondat félig igaz. A második mondat pedig semennyire sem. Sőt, az esetek többségében, pont az ellenkezője igaz.
A bécsi klasszikus zene tény, hogy örökzöld és hallhatatlan. Viszont az élvezeti értéke, az ahogy telnek az évek, úgy csökken. Nagyon-nagyon kevesen, és egyre kevesebben hallgatnak klasszikus zenét.
Hát szerintem ezen már túl is lépett,feljebb emelkedett.....
Nem kedves kérdező. Szerintem inkább zenét hallgass. Tessék. Itt egy link, hogy tudd mire gondolok. :)
(Szeretek több műfajt is, de ez most nálam a csúcs. Szóval a többi zene is zene. Csak az nem amit a kérdező rakott be linket.)
"EKI-EKI bőrdzseki
Tetszik ez itt neki
Ide jön felveszi "
------------------------
Hát ez zseniális.
--------------------------
"Itt van a BROO széjjel b..z
Ezeket én mutogatom teneked te veréb gyerek széjjel szedd!!!
SOROMAT NEM BIROM KIVÁRNI
Nőtőket azt meg itt hágni
Próbálom ezeket tenni
A nőd kitágitani"
------------------------------------
Bravúros ez a részlet is.A legmagasabb kultúrigény kielégítő míves szöveg.Ilyent csak a valódi géniuszok tudnak írni.Az iskolában kéne tanítani.A kötelező költemények között a helye.
Oké..Tessék.Csak,hogy ne legyek rasszista:
https://www.youtube.com/watch?v=E0DvP0ionuU
Ha már ilyesmi,akkor szerintem ez jobban adja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!