Ehhez a zenéhez mikor nő már fel Magyarország?
666ghost zenéjéről van szó, annak aki nem ismeri: https://www.youtube.com/watch?v=1Bx5licZi-E
A legerősebb magyarországi rapper, nagyon komojan tolja flow-t a gyerek, tele van erenrgijával, szétcsap az üteme, üt mint az állat, csak a sok csicska búmer csöves paraszt eszt nem érti meg a raszisták lehúszák a zenéjét pedig az zene it keszfődik!! Amerikában már miliárdos lene. Ittt mikor értik már meg eztet a zenét??
Elég vacak, írom ezt huszonegy évesként, aki jelenleg Bécsben tanul zenét.
Ha viszont úgy gondolod, hogy Amerikában sikeres lennél, akkor menj ki és próbálj szerencsét, ki tudja. Mondjuk a YouTube mindenki számára elérthető, ha az amerikaiak számára ennyire vonzó lenne ez a "zene", már rég felkapták volna az interneten.
Ajánlom, hogy olvass kicsit a zene történelmét illetően, akkor nem csak Bécs jelentőségét ismernéd fel, hanem annak fontosságát, hogy miért kell tanulni a zenélést, hasonlóan egy szakmához. A veled született affinitás (ami nálatok jelen sincs) önmagában semmit sem ér, hanem hosszas tanulás és gyakorlás kell a valóban értékes zene alkotásához. Elég ha bármilyen valódi zenésztől olvasol vagy interjút nézel, hogy erre visszaigazolást kapj.
Mondjuk először nem ártana megtanulnod helyesen írni, mert szörnyű, hogy egyetlen mondatot se vagy képes leírni, bár épp ezért esélyesnek tartom, hogy csak troll felhasználó vagy. A linkelt zene ugyanúgy értéktelen, de a nyolcadik kerület gettójában biztos megvan a maga közönsége, de ugye nem a nívóról ismeretes se a hely, se az ott élők. ;)
(#2)
Amerikában kell próbálkozni.
Én még egy magyarról se halottam, aki világhírű lett ebben a műfajban.
5, Amúgy ez nem feltétlenül igaz.
Zeneelméleti tudás nélkül is lehet egyedi és rohadt jó dolgokat csinálni, ha tehetséges vagy, de az igaz, hogy 200x olyan nehéz magadtól rájönni a dolgokra, mintha egyszerűen megtanulnád.
Bár ez attól függ, ha neked csak a klasszikus zene meg a komolyzene számít "értékesnek", akkor nyilván nem lehet zeneelméleti tudás nélkül értékes zenét csinálni.
Amúgy ez egy troll kérdés, nem bántásból, de rájöhettél volna.
Ja afelett pont elsiklottam, bocs :D
,,A veled született affinitás (ami nálatok jelen sincs) önmagában semmit sem ér, hanem hosszas tanulás -...- kell a valóban értékes zene alkotásához."
Ez alapján a mondat alapján gondoltam azt, hogy a srácnak az a véleménye, hogy az értékes zenéhez zeneelméletet kell tanulnod
Pedig 100 példa van az ellenkezőjére, nyilván főleg a könnyűzenében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!