Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek jó lett a Pink Venom?

Szerintetek jó lett a Pink Venom?

Figyelt kérdés

(A blacklink zene)

Szerintem jó lett

2022. aug. 20. 21:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
79%
A Kill This Love-tól agyvérzést kaptam olyan unalmas szám, a How you like that valahogy nem állt számomra össze, olyan mintha több számot raktak volna össze, Szerintem a Pink Venom összességében jó szám. Az elején lévő "blaaaackpink" egy kis frissességet hoz a dalba. A rap rész egy kis 90's vibe-ot biztosít, ami szintén megnyerő szerintem.az instrumental nekem szintén nagyon tetszik. Most jön a kritika:D A refrénbe lehetett volna több szöveg, de az még elmegy, viszont a vége jesszusom. Miért kell mindig "lalala" "dumdumdum" meg "ratatata" részekkel eltolni, mintha elfogyott volna addigra a szöveg?:( Borzasztó zavaró, ezért a végét meg sem szoktam hallgatni. Mindent összevetve szerintem jó kis szám, legalábbis az előzőeket tekintve mindenképp haladás, hogy az új comeback nem az előző sémájára épülő 2.0 szám.
2022. aug. 21. 23:23
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tetszik
2022. aug. 22. 03:44
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jobban tetszik, mint a Kill This Love vagy How You Like That. Én totál azt hittem, hogy ez a comeback már nem lesz sikeres, nagyot tévedtem, simán hozza az eddigi színvonalat, sőt... Elismerésem, látszik hogy sok munka van benne.
2022. aug. 23. 01:50
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek más az elvárása és az ízlése. Nem haragszok arra sem akinek esetleg tetszik.

A vokál nekem nagyon furcsa, nagyon demó szaga van. Darabos az egész. Kohéziót kidobtuk ezzel a zenével az ablakon. Vannak benne jó elemek, főleg videoklip szintjén, azt be kell vallanom.

2022. aug. 23. 08:37
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon vártam mert sokat jelent nekem a blackpink még akkor is ha nem vagyok elvakult rajongójuk.... Viszont nekem nagy csalódás lett. Inkább az szomorít el benne hogy 2 évig vártunk rá. Remélem az album jobb lesz.

Igazából a Vocál részekkel, meg a rap részekkel semmi bajom sincsen, de a refrén.... Instant öngyilkosság. Nem hinném hogy a kpop egyik legnagyobb kiadójánál nem lenne legalább egy olyan dalszöveg író aki tud normális dalokat írni. A második agykisülést a dal végi Ratatata okozta. Mint ahogy a 11-es is írja, nagyon fura hogy kb minden daluknál szerelelnek ezek a lalala, dundundun, ratata, bombombom stb. Részek.

Hogy pozitívumot is említsek maga a Jenlisa rap az jó volt, és Vokalisták is szépen elénekelték azt a kevés részt amit kaptak.

2022. aug. 24. 16:01
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Így utólag nem rossz de a shut down jobban tetszett.

Vokál jó volt és a Jenlisa rap is de a végén a ratata egyáltalán nem tetszett. Pedig szeretem a 2ne1 is és a I am the best az egyik favorit de itt nem hangzott olyan jól. Ezzel a ritmusban már nem

2022. dec. 21. 20:32
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon tetszett! A full táncot megtanultam rá!
2023. febr. 27. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!