Szerintetek jó lett a Pink Venom?
(A blacklink zene)
Szerintem jó lett
Mindenkinek más az elvárása és az ízlése. Nem haragszok arra sem akinek esetleg tetszik.
A vokál nekem nagyon furcsa, nagyon demó szaga van. Darabos az egész. Kohéziót kidobtuk ezzel a zenével az ablakon. Vannak benne jó elemek, főleg videoklip szintjén, azt be kell vallanom.
Nagyon vártam mert sokat jelent nekem a blackpink még akkor is ha nem vagyok elvakult rajongójuk.... Viszont nekem nagy csalódás lett. Inkább az szomorít el benne hogy 2 évig vártunk rá. Remélem az album jobb lesz.
Igazából a Vocál részekkel, meg a rap részekkel semmi bajom sincsen, de a refrén.... Instant öngyilkosság. Nem hinném hogy a kpop egyik legnagyobb kiadójánál nem lenne legalább egy olyan dalszöveg író aki tud normális dalokat írni. A második agykisülést a dal végi Ratatata okozta. Mint ahogy a 11-es is írja, nagyon fura hogy kb minden daluknál szerelelnek ezek a lalala, dundundun, ratata, bombombom stb. Részek.
Hogy pozitívumot is említsek maga a Jenlisa rap az jó volt, és Vokalisták is szépen elénekelték azt a kevés részt amit kaptak.
Így utólag nem rossz de a shut down jobban tetszett.
Vokál jó volt és a Jenlisa rap is de a végén a ratata egyáltalán nem tetszett. Pedig szeretem a 2ne1 is és a I am the best az egyik favorit de itt nem hangzott olyan jól. Ezzel a ritmusban már nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!