A botrányai ellenére bírom a srácot, bár én még Paul Streetként ismertem meg...
A zenéje annyira nem az ízlésem, de sokan szeretik, szóval szerintem jónak számít.
2022. aug. 17. 22:49
4/12 anonim válasza:
Magyar viszonylathoz képest jó, Amerikában viszont pont ugyanilyen zenékkel buknak be százezrével a soundcloud zenészek.
2022. aug. 17. 22:50
5/12 anonim válasza:
Trashnek tartom, de ízlések és pofonok.
2022. aug. 17. 23:13
6/12 anonim válasza:
Tucatzene. Rádióba vezetés közbe elhallgatja az ember, de ennyi.
2022. aug. 18. 03:03
7/12 anonim válasza:
Sose hallottam róla..
2022. aug. 18. 06:57
8/12 anonim válasza:
Széklet. De arra jó, hogy kiénekelje a pénzt a butuska gyerekek zsebéből. A legszánalmasabb, amikor azt hiszi szegény szerencsétlen, hogy tud gitározni.
2022. aug. 18. 14:12
9/12 anonim válasza:
Az a fajta előadó, akinek meg sem kell hallgatnod a zenéjét, úgy is tudod, hogy tré. Szerintem alávaló zene, és ez a véleményem akkor sem változna meg, ha meghallgatnám a számait.
2022. aug. 18. 22:55
10/12 anonim válasza:
Vegyes…
A magyar zenéi szerintem többségében rosszak. A Pullup számomra a mélypont, aztán mégis azon van az egyik legtöbb nézettség. Csak audio, tehát nincs klipp, de 3 hónap alatt 7.5 millió megtekintés… Ez brutális. De szerintem akkor is sz@r. Csak azért mondom ezeket, mert VALAHAOL meg tudom érteni, hogy a pénz miatt ilyeneket csinál… Bár valahol meg szomorú.
Magyarból is vannak jobb zenéi, például a miafasz meg a mid1, szerintem elmegy.
Az angol zenéi van, hogy kifejezetten tetszenek, de ott meg sok a külföldről való koppintás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!