Szerintetek összeillik Azahriah és Desh?
Én személy szerint évekig Azahriah fan voltam! Ott voltam a Comical Tragedy-nél a Hathornál....Imádtam!🖤 A Réttel sem volt bajom, mindig csak azt a részt hallgattam amit Azahriah énekelt. Aztán kijött a Mind1...Oké elment. Igazából úgy voltam vele hogy túlélem, van még egy csomó jó száma (Dasundamun, Toxic...) és legalább ismertebb lett tőle. Aztán a Camouflage mindenért kárpótolt. 0-24-ig azt hallgattam!🖤 Aztán nem sokkal rá jött az ElBarto. Még nagyon a Camouflage után volt szóval nem igazán érdekelt. És utána nagyon sokáig vártam hogy végre kijöjjön valami új szám. És tavasszal(kb majdnem több mint félévre a camouflage-ra) megjelent a Tevagyazalány...Na ott tudtam hogy ha így folytatja vége. És nem sokra rá megjelent a Ló túloldalán! Az kiverte a biztosítékot nálam. A Silbakot már csak az egyik barátnőm invitálására hallgattam végig. Kicsit jobb volt a lo tuloldalánnál, de..nem.🤮
Találtam jobbat! Minőségit és olyat aminek a dalszövegei is építenek.(BMTH)
Van egy olyan érzésem hogy Azahriahot Desh rombolta szét! Persze az is lehet hogy egyébként is ,,átpártoltam volna" tőle de nem hiszem. Mivel a régi számait még mindig élvezettel hallgatom, de már azokból meg azért sok mert valamennyit meghallgattam vagy 200-szor, ha nem többször.
Nekem ez a vélem,ényem erről az efgész,,Azi X Deshi" dologról. Igénytelen, semmitmondó, komolytalan, és túljátszott....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!