"Néha a 12 kopog, mert túl elevenen élünk." Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Azahriah Miaf*sz című zenéjében található ez a mondat, de egyszerűen nem tudom hova tenni azt, hogy "a 12 kopog". Ha valakinek van ötlete arról, hogy ez mit jelenhet, akkor írja le, légyszi.2022. júl. 27. 16:35
1/10 anonim válasza:
Fogalmam sincs, talán a szomszédok ráhívták a 112-t? :(
2/10 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, csak ottvan a tény, hogy a 112 az nem a rendőrök száma, hanem a segélyhívó. Ezért gondolom valami más jelentése lehet. Bár lehet így jött ki a ritmusra, vagy nem tudom.
2022. júl. 27. 16:47
3/10 anonim válasza:
Bár én nem hallgatom őt, ezért nem is tudom a zenének a további részét. De! Van egy gondolatom, bár lehet, hogy hülyeség..
Nem lehet, hogy úgy érti, hogy éjjel 12-kor kopogtatnak, mert buliznak ("túl elevenen élünk" =házi buli(?))?
4/10 anonim válasza:
Elolvastam az egész dalszöveget...Szerintem itt az időről van szó.
6/10 anonim válasza:
"Elevenen élünk" eleven=11
"12 kopog" ez jelenthet így akármit, de talán féltékenységről szól ez a részlet
7/10 anonim válasza:
Szerintem, este egyik szomszédja kopog, mert tul hangosak, és mondjuk a szomszednak 12 a hazszama
9/10 anonim válasza:
Sokszor hallja, azt, hogy 12 évesnek hívják, gyerekeken viselkedik, mert túl elevenen él. Ez után megköszöni. Talán, én is csak tippelek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!