Azahriaht kik hallgatnak leginkább?
Figyelt kérdés
13-14 évesek?
Szerintem elég mainstream fostenger az egész, amit képvisel, de nyilván nem vagyunk egyformák, meg aztán minden országba kell egy Justin Bieber. Mondjuk nekem alapból nem tetszik, mikor valaki nem tud magas hangot kiénekelni rendesen, ezért számítógéppel kiigazítják, baromira zavaró tud lenni, és az ő számainál ez nagyon hallatszik. Inkább dallamossn verset mond, mint énekel.
2022. júl. 22. 20:59
1/6 anonim válasza:
Én nem vagyok már tizenéves de nagyon szeretem mint tartalomgyártó és mint előadó is.
2/6 anonim válasza:
Fogalmam sincs, ki ez a csaj, de valószínűleg a popper divatmajmok hallgatják.
4/6 anonim válasza:
A fiatal generáció, de nem csak a 13-14 évesek. Megértem azokat, akik szeretik, de véleményem szerint nagyon egy kaptafára megy ki az egész, ami nekem nem jön be.:(
5/6 anonim válasza:
Nekem csak egy száma jön be, a Rét.
21/L
6/6 anonim válasza:
Hát ma meghalt a kutyám...
Rákerestem erre az azahrihára.... na most sokkal rosszabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!