Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Eurobeatet csak az Initial D...

Eurobeatet csak az Initial D fanok meg az animések hallgatnak?

Figyelt kérdés
Másoktól még csak nem is hallottam, hogy egyáltalán tudnák mi az. :D

2022. ápr. 24. 22:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom, mi az az Initial D, animés sem vagyok. Vezetés közben szoktam eurobeat-et hallgatni.
2022. ápr. 24. 22:59
 2/5 A kérdező kommentje:
#1: És honnan jött, hogy ezt hallgasd? Autós körökből?
2022. ápr. 24. 23:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az eurobeat egy időben egy populáris műfaj volt, és bár nem feltétlen öregedett túl nagy méltósággal, azért volt olyan mértékben, meg annyi ideig népszerű, hogy szerintem nem különösebben rejtély, hogy valaki honnan ismeri és/vagy miért szereti.

Ez az egész hi-NRG, italo disco, eurodance, eurobeat, stb. család bár nagyon nem az én világom, tudok a létezésükről, de nem tudnám megmondani, hogy honnan, vagy hogy mikor szereztem róluk tudomást. Az Initial D-ből pár éve mutatott egy nagy animés haverom néhány részt, azon a ponton rég tudtam, hogy létezik ilyen zene. Említett haver amúgy szereti a sorozatban felhasznált dalokat, de az ő esetében ez kicsit tyúk-tojás kérdés, mert régóta preferál bizonyos fajta elektronikus zenéket, meg szintén régóta óriási anime-fan, és nem tudom, hogy melyik volt előbb.

2022. ápr. 25. 00:39
 4/5 A kérdező kommentje:
#3: Nekem ezekből csak a eurodance volt meg anno. Az italo disco létezéséről tudtam, persze, de valahogy nem érte el akkoriban az ingerküszöbömet. A eurobeattel meg először a 2000-es évek közepén animés körökben (a Stepmania nevű ritmusjátékban) találkoztam, és kb. azóta tart a "szerelem". De az ismerőseim körében nincs senki átlagember, mármint ezen szubkultúrán kívülire értem, aki ezt ismerné, nemhogy még szeretné is. Csak a eurodance, meg az italo disco az, amit ismernek. Csupán ezért merült fel bennem a kérdés.
2022. ápr. 25. 01:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

#1 Na velem ugyan az a helyzet, annyi különbséggel hogy initial D is szól 😅

De ezekkel a zenékkel vigyázni kell, mert többet eszik tőle az autó 😅

2022. ápr. 25. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!