Aki megy Szigetre, hogyan, miből teremtitek meg rá a
pénzt? Miért éri meg?
Figyelt kérdés
Egyre drágább a Sziget belépő is, meg kint minden kaja, pia. Akik mennek magyar fiatalok, miből, hogyan telik nektek erre és miért éri meg nektek a Szigetre költeni?
Nekunk nem 6kor kezdődött a munka hanem 10tol, és a koncertek kezdetétől szabadok voltunk. Mert mi nappalosok voltunk, de vannak akik este dolgoznak, pl pultoznak. Lehet van olyan cég úgymond ami fizet is valamennyit, de nekem így is jó volt mert nem a pénz miatt mentem elsősorban hanem az élmény miatt, egyik barátnőmmel mentünk ketten és így unalmas sem volt egyedül, plusz sok új embert ismertünk meg és a koncertek is nagyon jók voltak emiatt simán mennek megegyszer megha pénzt nem is kapok mert nem az volt a letfontossagu, ha azt szeretnék akkor elmegyek mashova dolgozni majd😊
2022. aug. 26. 09:12
22/24 anonim válasza:
Már hogy lenne olyan cég, aki fizet is, ha mindenki talál olyan balekokat, akik ingyen is elmennek dolgozni?
Kereslet, kínálat...
Ugyanez a helyzet a tanárok, egészségügyi dolgozók, mozdonyvezetők bérezésével is. Amíg a többség hajlandó aprópénzért dolgozni, addig nem kényszerül rá egyik munkáltató sem, hogy fizetést emeljen.
Bezzeg, amikor már nem találni sofőröket, kőművest, villanyszerelőt, akkor elkezdenek egekbe szökni a bérek...
2022. aug. 26. 09:32
23/24 anonim válasza:
Igen, biztos így van ez a mozdonyvezetoknel, nem tudom.
En meg tanulok, idén érettségiztem utána mentem el dolgozni, és mint írtam nem a pénz volt a lényeg hanem a koncertek, így még ingyen ott lehettem az osszes koncerten, mikor tudtam hogy ha rajtam múlik dolgozhatok én egész nyáron at azért hogy legyen 130 ezrem egész heti bérletre
2022. aug. 26. 09:39
24/24 anonim válasza:
Es ezt azért nem lehet összehasonlitani egy mozdonyvezetői állással. Akinek számít a pénz és rendes munkát szeretne, az nem a szigetre fog jönni dolgozni. Aki pedig a koncert és az élmény miatt jön és hogy ne a szülei pénzéből menjen el annak tökéletes ez az egy hét szerintem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!