Aki megy Szigetre, hogyan, miből teremtitek meg rá a pénzt? Miért éri meg?
Figyelt kérdés
Egyre drágább a Sziget belépő is, meg kint minden kaja, pia. Akik mennek magyar fiatalok, miből, hogyan telik nektek erre és miért éri meg nektek a Szigetre költeni?2022. aug. 13. 10:52
2/24 anonim válasza:
Nyilván van aki egész évben erre spórol, van akinek meg anyuci meg apuci fizeti. Addig sincs otthon a gyerek.
Van aki meg farzsebből kicsengeti.
Van még kérdés
3/24 anonim válasza:
More, szorogps munkával. Bodzaszedéssel.
4/24 anonim válasza:
Minden tevékenység, ami akár élményben, akár javadalmazásban többet ad, mint az erőforrás, amit befektettél, az megéri. Ez ugyanis a "megéri" definíciója. A sziget esetében, nagyobb az élmény, mint volna az elégedettség, ha azt a pénzt megtartotta volna. Örülök, hogy segíthettem.
Hogy ki honnan keríti elő a rávalót, azt nem tudom, mindenesetre nekem ennyit nem érné meg, de akinek igen, az az ő dolga, egészségére.
6/24 anonim válasza:
Dolgozó ember vagyok és mindig teszek félre a szórakozàsra.. És nem feltétlenül mindig a bulizàst értem szorakozàs alatt ,lehet egy kiràndulàs ,.mozi , stb.. Most a szigetet néztem meg. Először voltam és elég is volt 1 életre 😄
7/24 anonim válasza:
Nagyon sok a külföldi, nekik a Szigeti árak aprópénzek.
8/24 A kérdező kommentje:
#7 De ők nem is olvasnak/válaszolnak Gyakorin, szóval a kérdés nyilván nem a külföldiekre vonatkozott, de valóban elfelejtettem beleírni, hogy a magyarokra értettem a kérdést...
2022. aug. 15. 13:11
9/24 anonim válasza:
Nyilván munkából vagy a szüleik adnak nekik pénzt. Az meg hogy mi éri meg az teljesen relatív.
10/24 A kérdező kommentje:
#9 Igen, nyilvánvaló kapitány, teljesen szubjektív, hogy kinek mi éri meg. Pontosan ezért kérdezem azoktól, akik erre költik a pénzüket, hogy nekik miből telik rá és nekik miért éri meg erre fordítani más helyett. Amiről a te válaszodból semmi nem derült ki...
2022. aug. 15. 13:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!