Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Aki megy Szigetre, hogyan,...

Aki megy Szigetre, hogyan, miből teremtitek meg rá a pénzt? Miért éri meg?

Figyelt kérdés
Egyre drágább a Sziget belépő is, meg kint minden kaja, pia. Akik mennek magyar fiatalok, miből, hogyan telik nektek erre és miért éri meg nektek a Szigetre költeni?

2022. aug. 13. 10:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Elmegyek és dolgozom. Amúgy a kaját meg a piát lehet a környéki boltokban megvenni (kaját szabad bevinni, piát becsempészni szokrunk), vagy a Szigeten lévő aldiban is teljesen korrekt áron kapsz dolgokat. Nem muszáj megvenni az 5k-s hamburgert. Én a Szigeten kaják közül csak azt kóstolom meg ami tényleg különleges, amúgy meg a közeli boltokban kajálok.
2022. aug. 16. 18:26
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

19 éves vagyok.

17 évesen el akartam menni a Tomorrowland fesztiválra ezért elmentem a mekibe dolgozni. Ez egy külföldi fesztivál (Belgium) és nyilván ez miatt duplán drága a magyarnak, ezért időben elkezdtem rá spórolni. Mire meglett a pénz jött 2 év covid bezárás ( legalább még többet spóroltam össze).

Tomorrowland előtt jött egy lehetőség hogy dolgozhatok a Volt es Sound fesztiválon. Buliztam is, pénzt is kerestem és új barátokat szereztem. A VOLT volt éltem első fesztiválja. Összeségében tetszett mind a 2 feszt.

Ezután jött a Tomorrowland

Minden pénzt megért (+ a 2 ev várakozást is) és még le is teszteltem az angol nyelvtudásomat. Nézz róla képeket videókat ez nem egy hagyományos fesztivál. Kb. Mint Disneyland minden ki van dekorálva.

Végre élőben élhettem át ezt a hangulatot, és láthattam élőben a kedvenc előadóimat.

A fesztivál után még városnézés is volt így nekem még nagyobb élmény mivel Brüsszel nagyon szép város, és a bakancslistámon volt + nagyon élveztem hogy angolul tudok beszélni.

A szigetre vettem egy napijegyet mivel csak az első nap érdekelt.

Drága de egyszer egy évben van rá lehetőség hogy lássam élőben a kedvenceimet, így ezzel számolni kell. Vagy spórolsz rá vagy nem eszel iszol. Olyan ez mint a Mozi, ott is drága a kóla de úgyis csak néha jársz oda így kibírható.

Nyilván örömömben hogy eljutottam VÉGRE ide-oda kiposztoltam az instámra. meg is kaptam az emberektől hogy gazdag vagyok, anya-apa eltart, életemben nem dolgoztam még egy percet mert minden alám lett tolva, így könnyű külföldön nyaralni stb….

Nagyon dühít mivel 2 évig szívtam a mekiben a kis pénzemért hogy megvalósítsam az álmaimat és utána elhordanak mindenek . Nyilván aki nem ismer nem tudja hogy honnan van a pénz de akkor meg minek szól bele?

Bocsi ha valamit rosszul írtam vagy értelmetlen, sietve írtam le.

2022. aug. 16. 21:08
 13/24 anonim ***** válasza:
33%
#12 és valami jó csaj is összejött legalább?
2022. aug. 16. 21:31
 14/24 anonim ***** válasza:
81%
Tomorrowlanden igen
2022. aug. 16. 21:59
 15/24 anonim válasza:
76%
12-es a VOLT-on, Soundon mit dolgoztál?
2022. aug. 16. 22:01
 16/24 anonim válasza:
78%
#15. Barback. Feltöltöttem a pultot, előkészítettem a dolgokat stb…
2022. aug. 16. 22:05
 17/24 anonim ***** válasza:

En idén voltam először szigeten egész héten, úgy hogy dolgozni mentem ki. Nem kaptunk érte pénzt, hanem a bérletet, nagyon jó volt, minden ejszaka tudtuk nézni a koncertet, ami rossz volt a sátorban alvás és a rengeteg ember, a lokdosodes, és hogy nem figyelnek a másikra (Dua Lipan és Justin Bieberen borzalmasan bunkók voltak)

Igy.

Mindig is jól menő család voltunk, de anya sose fizetett volna nekem egész heti bérletet, egyrészt mert irtó drága másrészt meg ebből a pénzből már el is utazunk inkább, és azt mondja ha szórakozni akarok menjek el dolgozni. Így osszejott:D voltan soundon is ugyanígy, és jövőre is szeretnék menni dolgozni rajuk:)

2022. aug. 25. 23:33
 18/24 A kérdező kommentje:

Az így elsőre elég nagy lehúzásnak tűnik, hogy azzal a Sziget jeggyel fizetik ki a munkádat, amit amúgy is meg kéne venniük neked hozzá, hogy dolgozni tudj a fesztiválon.

Persze árnyalja a dolgot, hogy mennyit kell dolgoznod érte és mennyi szabadidőt kapsz mellé bulizni.

2022. aug. 26. 06:39
 19/24 anonim ***** válasza:
Este 10 kor elengednek h bulizz de reggel 6-tól kell kezdeni :D Nagyon megéri, max ha speedezel akkor kibìrod
2022. aug. 26. 06:48
 20/24 A kérdező kommentje:
Ebben a felállásban szerintem egyértelműen lehúzás, de #17 válasza alapján nem vagyok benne biztos, hogy ez a helyzet.
2022. aug. 26. 07:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!