Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen lett az új zeném?

Milyen lett az új zeném?

Figyelt kérdés
[link]

2022. júl. 1. 15:26
A kérdező szavazást indított:
🔥
💩
15 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
A mid?
2022. júl. 1. 15:31
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Tipik magyar trash színvonalt hozza.

Szöveg gyenge, énekelni nem tudsz, cserébe rappelni se.

Basszus feleslegesen sok és nincs összhangban semmivel. A dallam kifejezetten primitív. A klip legalább vicces, ennél pozitívabb dolgot nem tudok mondani.

2022. júl. 1. 15:44
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Mi ez a borzalom, a zene is irdatlan gagyi te meg nem tudsz rappelni.
2022. júl. 1. 19:10
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

"Tipik magyar trash színvonalt hozza"

Egyébként ez a legjobb leírás róla.

Hallgatok rappet vagy 15 éve, és kábé mintha legalább 1000 ilyet hallottam volna. Semmi újat nem hallottam benne amit más ezerszer hitelesebb arc ne mondott volna.

De amúgy nem lenne rossz, potenciál van benne, csak jó lenne kicsit jobb szöveg meg pláne téma. A téma a legrosszabb. Flexelés meg a beszólás, ez a legalapabb szövegvilág a magyar rapbe.

Klipp viszont szerintem gagyi, főleg az idióta ugribugri táncikálással ami a legkevésbé illik a szöveghez és a témához, teljesen komolytalanná is tette az egészet.

Olyan modern belga, telejsen komolytalanul rappelni csúnyán és beszólogatósan.

2022. júl. 1. 20:03
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Az 808 slide-dal próbáljatok már a hangnemen belül maradni. Attól nem lesz menőbb hogy random hangokig húzzátok csak kibszott gagyi.
2022. júl. 1. 20:08
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez valami oltári gyenge "zene". Legközelebb valami értékesebbet is összehozhatnál.
2022. júl. 4. 16:25
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
90ezer néző?!
2022. júl. 5. 15:06
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

"Basszus feleslegesen sok és nincs összhangban semmivel."

Én úgy vettem észre, hogy ez műfaji sajátosság, így továbbra sem értem, hogy mit lehet ezen a "tripi-trap-pen" meg "drillen" élvezni.

Ezt az 808 témát hanyagolni kellene a hiphop-ból, de úgy általában a kezét törném annak, aki ilyesmihez nyúl.

Remélem, hogy a klip elején lévő szöveget direkt írtátok el. Amúgyis kétlem, hogy ebben a műfajban van, aki nem iróniából készít "zenét".

A szövegről annyit tudok mondani, hogy ez az álgengszterkedés sosem állt jól senkinek, mégis mindenki úgy tesz, mintha a spanyolviaszt sz@rná ki.

És valaki elmondaná, hogy 0:24-nél maszkon keresztül hogy szívod el a cigarettát?

2022. júl. 8. 14:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Ez zene???
2022. szept. 27. 19:55
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy ma már mindent zenének lehet nevezni.
2022. szept. 27. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!