Miért utálják ilyen sokan a country zenét?
Ha van egy olyan kérdés, hogy 'Mi a legrosszabb műfaj szerinted?' vagy hasonló, mindig előkerül a country neve, nem is kevés válaszolótól.
Mit lehet Johnny Cash zenéjén nem szeretni? Vagy csak az a probléma, hogy tipikusan amerikai műfaj?
#10.Nem vagyunk egyformák.
Kérdező:
Néha napján elhallgatok egy kis Dolly Parton-t, vagy az írt Johnny Cash-t de nem jellemző. Jobban szeretem a súlyosabb, gyorsabb, technikásabb heavy metalt, de a countryval sincs bajom csak éppen nem vált ki belőlem olyan érzést hogy mindig azt hallgassam.
Nekem régen a Rednex bejött, de mert csak tini voltam és házibulikban ennél sokkal gázabbat is rongyosra hallgattunk🤣🤣🤣
Cotton eye Jore, meg Wish you werw here.... Ó, elkapott a nosztalgia 🤗
Egyébként én sem szeretem ezt a műfajt. Nem is utálom mondjuk. Nem hallgatom. Ennyi.
Bàr én Johny Casht nem ismerem.
16-os vagyok.
De több country énekest ismerek amùgy.
Nekem egyik kedvenc műfajom a country többek között, de vannak ezen kivül is kedvenc műfajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!