Miért utálják ilyen sokan a country zenét?
Figyelt kérdés
Ha van egy olyan kérdés, hogy 'Mi a legrosszabb műfaj szerinted?' vagy hasonló, mindig előkerül a country neve, nem is kevés válaszolótól.
Mit lehet Johnny Cash zenéjén nem szeretni? Vagy csak az a probléma, hogy tipikusan amerikai műfaj?
2022. jún. 20. 15:15
1/18 anonim válasza:
Szerintem a legtöbben úgy vannak vele, hogy túl avítt.
2/18 anonim válasza:
Senki nem utálja, csak senkit nem érdekel. Nálunk nem is igen hallani, akkor mit utáljon rajta az ember. Az az amcsi mulatós, utálják ők.
4/18 anonim válasza:
Mert sok embernek nem tetszik. Néhánynak meg igen. Ez a szeretem-utálom téma ennyire végtelenül egyszerű, nem kéne akkora ügyet csinálni belőle.
5/18 anonim válasza:
Én azért nem szeretem, mert idegesít. Egyáltalán nem tetszik a hangzása, a ritmusa, a jellegzetes hangszerei és dallamképletei. A kedvedért most belehallgattam egy Johnny Cash Greatest hitsbe, hogy megalapozottan tudjak nyilatkozni... Fenntartom, hogy nekem ez nem tetszik és kész.
6/18 anonim válasza:
A country az ott ugyanaz, mint a magyar nóta nekünk.
Ha ismernék a magyar nótát, azt utálnák legjobban, nem a countryt.
7/18 anonim válasza:
Ahogy többen is utaltak rá, az az ő mulatósuk. A mulatós meg soha nem volt és soha nem is lesz népszerű, de meg van a maga helye.
8/18 anonim válasza:
5
Ez is country :
https://www.youtube.com/watch?v=agO1T0hdZX0
Ez is idegesít?Csak kíváncsiságból kérdem.
9/18 anonim válasza:
#8 az 5. vagyok, és igen, kifejezetten. Még jobban, mint a Johnny Cash. :)
10/18 anonim válasza:
9
Rendben.Csak azért érdekelt mert én nem "rühellek"egy meghatározott műfajt.Meghallgatok sok mindent.A népzenétől kezdve a rockon át az operáig.És mindegyikből hallottam olyant ami teszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!