Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Egyszerűen behányok a mai...

Egyszerűen behányok a mai zenéktől. Más is van így vele?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen folyton ugyanaz a rádióadó (Sunshine FM) szól. Már felhívtam a figyelmet hogy létezik más adó is, de mintha meg se hallanák. Ugyanaz a 20-30 zene megy egész nap és csodálkoznak ha mondom hogy már megint ugyanazokat kell hallgatni, és herótot kapok tőlük. Ettől függetlenül ugyanúgy rühellem a mai zenéket, nem kell hozzá az hogy egész nap hallgassam. És persze van köztük ami nem annyira rossz, de ettől még megutáltam, köszönhetően annak hogy egész nap ez megy.

Egyébként úgy látom hogy kb 2005-2010 közötti időszak amikortól már élvezhetetlen számomra a "zene".

2022. jún. 16. 19:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

10

Azt írtad már kérted őket szépen,hogy szóljon valami más is.És nem foglalkoznak vele.Ezzel az akcióval megmutatnád nekik,hogy mit érzel.Lehet,hogy pár ilyen munkanap után már önként adnák át a jogot neked a dologidőben elhangzó zeneanyag kiválasztására...

2022. jún. 16. 20:46
 12/17 A kérdező kommentje:
Aha, aztán meg én lennék a különcködő mert nem jó nekem az ami szól (főnök nyomatja a zenét). Igazából csak nem értem hogy ők hogy bírják elviselni ezt az egyhangúságot.
2022. jún. 16. 20:53
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Minden kereskedelmi rádión ugyanez a gyakorlat, hogy 50 számot ismételnek orrvézésig. Mindegyiktől ugyanúgy hányingert kap az ember. Elég nagy fokú zenei érzéketlenség kell ahhoz, hogy valaki akár csak egy hétig ugyanazt a rádiót hallgassa, de te ilyenekkel vagy megáldva. Szerintem a zene sötét középkora, vagy inkább úgy mondom, az igazi zene purgatóriuma a kilencvenes évek voltak, 2000 után történtek pozitív fejlemények, de ezen nem fogunk összeveszni.
2022. jún. 16. 21:25
 14/17 Japán Gulyás ***** válasza:
Szerintem a régi zenék sokkal undorítóbbak. A már említett Retro rádió ízlésvilága annyira tenyérbemászó, hogy ha meghallok még egy EDDA vagy LGT slágert én már azonnal menekülőre fogom akárhol is vagyok éppen.
2022. jún. 18. 07:20
 15/17 anonim ***** válasza:

14

"Szerintem a régi zenék sokkal undorítóbbak"

Szerintem meg nem..Hanem inkább ezzel a Retro rádióval is az a gond,hogy szinte csak kb.ugyanazt a 30-40-50 már milliószor hallott slágert ismételgeti folyton.Holott a saját szlogenjük szerint válogathatnának 40 év zenei anyagából.Az ezekben az évtizedekben született sok ezer dalnyi választékból pedig akár lehetne csinálni egy jó és változatos zenei adót is.

2022. jún. 18. 08:42
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem igaz, hogy a régi zenék undorítóbbak. Ne a rádiós slágereket vedd alapul

A több ezer nóta közül nagyjából a 90% jó, és a maradék 10% az, amit a rádiók nyomnak.

2022. jún. 18. 19:28
 17/17 anonim ***** válasza:

14

Ha mondjuk a Retro rádióban vagy akárhol 20 milliószor benyomják: darabokra törted a szívem,mond love,ringasd el magad,valaki mondja meg,it's my life..stb.stb.akkor attól valóban csömört kap az ember.

De ez nem jelenti azt,hogy a régi zenék mind undorítóak volnának.

Teszem azt például az alábbi dalok simán beleférnének a zenei kínálatbába. Hiszen a szlogenben megjelölt időszakból valók.

https://www.youtube.com/watch?v=y65U8omaAq4

https://www.youtube.com/watch?v=vx9UcOcFFys

https://www.youtube.com/watch?v=Jlg_BEdXygM

https://www.youtube.com/watch?v=dEyVSa5Jkq0

Ezek undorítóak lennének?

2022. jún. 18. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!