Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Egyszerűen behányok a mai...

Egyszerűen behányok a mai zenéktől. Más is van így vele?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen folyton ugyanaz a rádióadó (Sunshine FM) szól. Már felhívtam a figyelmet hogy létezik más adó is, de mintha meg se hallanák. Ugyanaz a 20-30 zene megy egész nap és csodálkoznak ha mondom hogy már megint ugyanazokat kell hallgatni, és herótot kapok tőlük. Ettől függetlenül ugyanúgy rühellem a mai zenéket, nem kell hozzá az hogy egész nap hallgassam. És persze van köztük ami nem annyira rossz, de ettől még megutáltam, köszönhetően annak hogy egész nap ez megy.

Egyébként úgy látom hogy kb 2005-2010 közötti időszak amikortól már élvezhetetlen számomra a "zene".

2022. jún. 16. 19:34
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
37f
2022. jún. 16. 19:34
 2/17 anonim ***** válasza:
20%
Öregszel és egyre begyepesedettebb leszel
2022. jún. 16. 19:42
 3/17 anonim ***** válasza:
97%

"Ugyanaz a 20-30 zene megy egész nap"

Mondjuk a többi zenei rádióadón is kb. ez van.Ott a Retró rádió azon folyton pár tucat slágert ismételgetnek.

2022. jún. 16. 19:44
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Manapság nagyon sok zenekar van és nagyon sokféle irányzat. Ezek között sok jó zene található, de nem a tömeget kiszolgáló kereskedelmi rádiók műsorában, ahol valóban az éppen időszakos pop slágereket forgatják.
2022. jún. 16. 20:07
 5/17 anonim ***** válasza:
75%
Veszel egy fülest és hallgatsz mást.
2022. jún. 16. 20:08
 6/17 A kérdező kommentje:
#1, azért leszek begyepesedett mert nem akarom ugyanazokat a zenéket hallgatni egész nap a munkahelyemen? Gratulálok.
2022. jún. 16. 20:09
 7/17 A kérdező kommentje:
#5, nem az a fajta meló ahol jó ötlet a füles használata.
2022. jún. 16. 20:09
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem! Ugyanis egyáltalán nem hallgatok mai zenéket (azt sem tudom, kik számítanak jelenleg "sztároknak"). Nálam is a 2005-ös év volt a választóvonal (akkor ért véget a zenetévék utolsó karakteres figurájának, Charlotte Roche-nak a Fast Forward című műsora), azóta nem követem az újdonságokat. Begyepesedettnek viszont egyáltalán nem tartom magam, mivel rendszeresen fedezek fel számomra még ismeretlen előadókat, albumokat, számokat az 1960-as évektől kezdve egészen 2005 körülig. Ha holnaptól teljesen megszűnne a könnyűzene, az sem zavarna: annyi zenei anyag halmozódott fel az évtizedek alatt, hogy 100 éves koromra sem érnék a végére (de még csak 44 vagyok). :)
2022. jún. 16. 20:18
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

7

Akkor esetleg énekeld hangosan a kedvenc nótáidat.Hallottam már olyant aki munka közben dalolászott..Ha rádiót lehet hallgatni,akkor bizonyára ez is megengedett.

2022. jún. 16. 20:18
 10/17 A kérdező kommentje:
Nem rossz ötlet de egyrészt inkább nem ereszteném a hangom másra a saját és az ő érdekükben, másrészt közben ugye szól a rádió is. De köszi.
2022. jún. 16. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!