Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Provokatívnak ható kérdés...

Provokatívnak ható kérdés lehet: Szerinted a Blackpink koreai lánybanda túlértékelt?

Figyelt kérdés
A magyarok véleményére is kíváncsi vagyok, külföldi oldalon olvasgattam erről. 4 éve szeretem őket, de az utóbbi időben rájöttem, hogy abszolút középszerű csapat, vannak jóval tehetségesebbek náluk, mégsem annyira sikeresek, mimt a Blackpink.

2022. jún. 14. 18:10
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%
Jaajjjjjjjj...... Már megint ez a feltételezés, hogy "nem tudom elfogadni" 😂😂😂😂! Olyan viccesek vagytok! Én is csak elmondtam a véleményemet😂!
2023. szept. 16. 16:39
 22/28 anonim ***** válasza:
53%
bro most akkor mivan?! az elobb meg te voltal teljesen felhaborodva most meg… nem is tudom most mivan a fejedben. es amugy igen nem vagy kepes elfogadni a bp-nel sok tehetsegesebb gg van
2023. szept. 16. 20:26
 23/28 anonim ***** válasza:
0%
Min voltam felháborodva? Mi vaan? WHAT?????
2023. szept. 16. 20:39
 24/28 anonim ***** válasza:
46%
#9-es ezt csak te hiszed,aki hater az ne írjon ide,mert NYILVÁN negatív a véleménye,a véleményedet pedig tartsd mega piszkos fejedben.
júl. 13. 19:20
 25/28 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon tehetségesek,és elképzelni nem tudjátok mennyit dolgoztak azert,hogy most itt legyenek!!!!!!!!

Nem fogom leírni mire értettem inkább nézzétek meg Netflixen a Blackpink:Light up the sky-t

A tagok mindent elmondanak!

Kérlek nézzétek meg.

Undorító a viselkedéseitek,és még az nevezi magát Blink-nek#17-es,aki ennyire ellen van a Blackpink-nél,már bocsánat de én ebből nem kérek!

Egyszerűen a viselkedéseitek nem emberhez való!Annyira ítlő képesek vagytok!!

Az a baj ti csak kulsorol állapítjátok meg a dolgokat,sokan nem néznek bele a hattérbe!Nem felületesen kell nézni a dolgokat,láss bele és majd meglátod!

Idióta barmok vagytok mind

júl. 13. 19:25
 26/28 anonim ***** válasza:
35%
Az már azért szomorú ha valakinek annyi az élete hogy azért rajong aki azt sem tudja hogy a világon van 😂
júl. 13. 19:29
 27/28 anonim ***** válasza:
0%

Ezt honnan szedted??😂😂😂😂

Ismersz engem??

júl. 14. 15:01
 28/28 anonim ***** válasza:
0%

Kivagyok ge*i😂😂😂😂😂😂😂

És még ilyen emberek vannak a földön😂

júl. 14. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!