Provokatívnak ható kérdés lehet: Szerinted a Blackpink koreai lánybanda túlértékelt?
Szerinem nem tùlértékeltek, inkább más csapatok alulértékeltek. Igaza van a kérdezőnek, köszépszerű csapat, szinte már nevetségesen kis diszográfiával... Viszont 4es válaszolónak is igaza van abban, hogy sokat tettek azért hogy ott legyenek, ahol és nyilván tehetségesek is. Ezért mondanám azt, hogy nem ők a túlértékeltek, inkább a többi csapat alulértékelt...
#5 Let me guess, Twice és Aespa?
Igen,de még ide szoktam sorolni a Red Velvetet, és az Itzyt, valamint a Brave Girls (nem olyan híresek, de zeneileg nagyon ott vannak)
Szerintem túl értékelt. Alapjáraton ezeket a lányokat annyira nyomatják hogy ez már unszimpatikus.
Pl itt van ez a videó is: [link]
Röviden:
Queen of Rap: Jennie
Queen of Vocal: Rosé
Queen of Visual: Jisoo
Queen of Dance: Momo
Queen of kpop: Lisa
Mindennek a BP-ről kell szólnia (tudom Momo a Twice tagja). Ha nincsenek megemlítve meg jönnek a Blinkek hogy "WhErE iS bLaCkPiNk?". A BP az az a banda akiknek "Nagyobb a füstje mint a lángja". A YG is érdekesen bánik velük. Jövőre vége a szerződésüknek, de lassan 2 éve nincs semmi OT4 produkció.
Maguk a tagok aranyosnak és szimpatikusnak tünnek, viszont az őket körbevevő Hype eléggé unszimpatikussá teszi őket.
Rosé egy Taeyeon-hoz képest... Jennie is... Nem rossz-nem rossz viszont pl Soyeon (Gidle) veri kb mindenbe... Vagyis nem. Hype-ba verhetetlen.
Lisa meg mint A Kpop királynője... Félre értés ne történjen alig egy éve merültem bele a Kpop-ba (sőt a BP volt az első banda amit hallgattam)... De azért egy BoA vagy akár IU még mindig nagyobb név mint egy Lisa.
Jisoo is kb olyan mint egy átlagos Koreai nő. Szépnek szép, de nem kivételes.
A dalaik... Az utóbbi dalaik kb ugyan olyanok csak más a szöveg és a háttérzene. Ha csak egy újságot éneklnének/reppelnének fel is hatalmas siker lenne. Számomra a B-side-jaik se olyan kivételesen jók.
Mielőtt kitörne a parasztgyalázat. Nem vagyok hater. Fontosak voltak a Kpop utamba. A lányokat kifejezetten sajnálom. Erről a kiadó tehet. Ha ügyesebben/okosabban kezelték volna, még meg is érdemelnék (?), De így ebben a formában. Nagyon Overrated egy banda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!