Provokatívnak ható kérdés lehet: Szerinted a Blackpink koreai lánybanda túlértékelt?
Szerintem még a Rap-jük se olyan hihetetlenül jó mint ahogy állítják. Bár az kicsit nevetséges nekem hogy ha a Bp rapjéről van szó csak a 4D-t hozzák fel a Blinkek. Attól hogy a többi nem olyan gyors nem rosszak azok se (de nem is kiemelkedőek)
(9-es voltam)
Szerintem igen. Kevés comebackjük és zenéjük van, nem vesznek részt a dalaik írásában és gyártásában (ez mondjuk nem az ő hibájuk, hanem gondolom a lemezkiadójuké), a zenéjük jó része "újrahasznosított"( pl pretty savage, kill this love, ddu-ddu-ddu, how you like that gyakorlatilag mindnek ugyanaz a zenei alapja és teljesen egyformák, művészileg nem fejldődik a zenéjük sehová), sok daluknak a szövege elég cikis és nincs értelme ("mona lisa kinda lisa", " you gon finna catch me", "hit you with the du du du" stb), a táncaik koreográfiája rém egyszerű, semmi kiemelkedő nincs benne, az énekhangjuk is sokszor kifogásolható, főleg jisooé meg roséé. Ezen kívül a fan service-t már nem is említeném, amire még a rajongóik is gyakran panaszkodnak, hogy még csak figyelemre se méltatják a fanjaikat a hiátusuk alatt!! Csak akkor jönnek elő, ha új zenét készülnek kiadni és csak fizetett vlivejaik vannak?! Ekkora szarrágást egyik banda se csinál, hogy fizetni kell a livejaikhoz!
Ha már lány kpop bandákról van szó, akkor szerintem a twice meg a red velvet sokkal több elismerést érdemelne.
Irritálóan semmik.
Az egyetlen amiért híresek, hogy Teddy olyan zenét csinál, ami annyira fülbemászó hogy könnyű megszeretni, meg nagyon jól tudja, hogy milyen modern zene kell ma.
Meg ugye híres az yg.
De maga a 4 lany kuka… semmi kiemelkedő hang, rap, tánc vagy visual
Élőben békülni sem tudnak konkrétan sértik a fülem.
Az egyik kifejezetten ronda is, a többi sem egy szépség…
Ha nem a yg lenne az ügynökségük, meg Teddy a zeneszerző, a kutya nem lenne rájuk kiváncsi.
Az meg nevetséges hogy alig dolgoznak és annyi pénzük van…
A Yg túl sok pénzt elb@sz a klippjeik gyártására meg a rengeteg promóra, amit jobb producerre is fordíthatna. Már unalmas ez a girl crush koncepció meg ugyanaz az egyhangú zene. Gondolom, nem újdonsag senkinek, hogy a videóiklippjeik sem organikus úton szereztek annyi nézettséget. Majdnem 2 milliárd megtekintés a legnézettebb klippjükön és csak 500 m spotifyon. Kicsit nagy az eltérés... Még a rolling stone is írt róla cikket, hogy reklámokat használnak. Mondjuk, ugyanezt csinálja kb minden kpop lemezkiadócég, a hybe kivételével. Most pár napja az aespa meg az itzy bukott le vele. 50 milliós különbség volt a fizetett és valós megtekintések között. Egy hét alatt 70 milliós megtekintés, amiből csak 20 millió volt valós.💀 A rajongóik meg el is hiszik, hogy az ilyen 4. generációs bandák is ennyire sikeresek. A hybe nem fizet reklámokért, és ez meg is látszik a txt-n például.
Szerintem, egyébként, a lányokban sok potenciál lenne, ami most jelenleg kárba vesződik. A yg-nak jobban megéri modellekként dolgoztatni őket, a brand dealekből rengeteg pénz folyik be. Csakhogy nem ezért edzettek éveken át, hogy aztán a debütálásuk után 2 évente egyszer adjanak ki zenét.
hallgatok blackpinket ezt az elejen leszogeznem es mindegyik szamot amit mondtal hallottam is de… az elottem levoknek igazuk volt abban hogy elegge egysikuak es mar csak a penzre utaznak.
hogy mondjak egy konkret peldat a born pink turnejuk egy gyalazat volt a stage-n egyul lisa teljesitett/ latszott ugy h elvezi is
born pink album nekem szemely szerint egy hatalmas csalodas 2 szam van rajta amit igy magamtol is hallgatnek (yeah yeah yeah & ready for love) evek ota nem lattunk toluk uj koncepciot csak a girl chrust ami igy 7 ev utan mar eleg unalmas
a lanyok szerintem nem tehetsegtelenek de semmi extra csak hogy mindenkihez allitsag egy ismert “rivalist”
jisoo - irene/ iu
jennie - cl/soyeon
rose - tayeon/ iu / barmelyik sm main vocal de neha meg egy lead is (pl: ningning)
lisa - momo/chaeyeon
az meg hogy a blinkek minden kpop temahoz odanyomjak oket az rohadt undorito pl egy video alatt arrol beszelgettek hogy kinek ki a biasa a twice-bol erre jottek a blinkek oda irni hogy “csak lisa/jennie/jisoo/rose” vagy “rose a best main vocal” vagy a kedvencem, “a twice feleannyira sem jo mint a bp”
en ertem hogy neked rose a kedvenc enek hangod de KONYORGOM egy twice-os kerdeshez ne ird mar oda
ja es meg csak annyi h teddy szerintem nem jo producer mivel mindig ugyanazokra a semakra epit dalokat
cmon man be creative !
Eleve az borzalom amit a rajongok lenyomnak egy celeb kapcsán de amit a kpop fanok csinálnak az már a legalja mindennek…….
Queenezes megy minden poszt, hányinger
A Bp jókor volt jó helyen, ennyi. Mint a bts
Bár náluk sokkal több a tehetség
Bármilyen más lány lehetne a 4 helyett, ugyanilyen híresek lennének, abszolút helyettesíthető mind a 4
Ami az a lisa kapcsán megy már komolyan hisztéria
Egy totál átlag külsejű, szétplasztikazott, énekelni nem tudó, átlagos táncos, erre olyanokat írnak róla hogy ő az isten 🤣🤣
Meg bekövetik vagy 90 millióan
Talán pont ezért, mert egy átlag kislány és ezért tudnak vele azonosulni
A sarki bódéban is árulhatná a limonádét.
Meg egy jungkook-ot meg is értem hogy istenitenek, mert a hangja kimagasló, a tánca is, erős a kisugárzása, a teste tökéletes és tényleg helyes is. Ő oda való ahol van. Bár ot sem kellene istenként kezelni
Nade lisa meg rose? :DD
Vicc kategória
Lehet, hogy nektek nem tetszik a Blackpink, de valakinek igen! Lehet, hogy nektek átlagos Lisa tánca, de valakinek nem! Lehet, hogy nektek átlagos Rosé hangja, de valakinek nem! Lehet, hogy azt hiszitek, hogy Jennie "lazy dancer", de valójában mindent belead, amit tud! Lehet, hogy nektek átlagos Jisoo vokálja/szépsége, de valakinek nem!
Ezzel arra akarok kilyukadni, hogy nem kell utálni a Blackpink-et csak a külsejük miatt, meg amit mutatnak! Jobban bele kéne ásni a dolgok mélyére, és megtudjátok, hogy nem azok akiknek TI hiszitek őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!