Egy magyar esküvőn csak mulatós zene szólhat?
#9 mert te rögtön mindent pontosan tudtál, semmi dilemma?
eltaláltam, hogy nem kellett még komolyabb méretű esküvőt szervezned?
Ahogy írták fentebb, TE esküvőd, TE zeneszolgáltatód, de amit nem írtak: TE NÁSZNÉPED!!! Ha a násznép nem érzi jól magát, ti sem fogjátok. Ha a vendégeitek 80%-a a mulatósra szeret táncolni akkor 2 dolgot tehettek: 1: nem őket hívjátok meg, 2: ti is táncoltok rá :)
Szerintem ezt a döntést engedjétek át a DJ-nek. Ha profi szakembert bíztok meg, látni fogja mire mulatnak az emberek. Hidd el, egyik sem fogja erőltetni a mulatóst, mindenkinek herótja van tőle, de ha azt akarja a nép akkor azt kell adni nekik. Mint esküvői fotósnak, nekem se mondják meg, milyen képeket készítsek :) olyat készítek ami az adott helyzetben a legjobb.
12#
Hidd el, egyik sem fogja erőltetni a mulatóst, mindenkinek herótja van tőle,
Milyen butaság már ez? Miért lenne herótja mindenkinek, mikor egy lagzin általában mulatósra táncolnak.... a lagzira az való....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!