Egy magyar esküvőn csak mulatós zene szólhat?
Simán metal is vannak elég szép számok abban a műfajban is amik simán passzolnak egy esküvőhöz.
Ja igen, a mulatós elég gyakori de én sem tudom elviselni kb. akkor lépek le egy buliról/családi eseményről amikor nekikezdenek.
Én ahány lagzin voltam, két csoportba lehet őket osztani: azok, ahol volt mulatós, és azok, ahol semmi hangulat nem volt.
Mi is gitáros csapatot hívtunk, de be voltak azért készülve mulatósra is, ha másra nem, a menyasszonytáncra. És hát amikor véletlen elnyomtak egy mulatósabb dalt, sokkal nagyobb hangulat kerekedett, mindenki beszállt, úgyhogy eldönthettük: vagy marad a mulatós, vagy megöljük a bulit. Előbbi mellett döntöttünk, és egyáltalán nem bánom. (mondjuk később azért előkerültek más stílusok is, de a mulatós elég meghatározó volt)
Mondom ezt úgy, hogy más lagziján én is egy-két óra után totál be szoktam tőle sokallni (olyannyira, hogy szinte hozzám szólni nem lehet, nem hogy táncra bírni), de valahogy a saját esküvőjén toleránsabb az ember, ilyenkor sokkal többet jelent az, hogy bulizol a családtagjaiddal és barátaiddal, mintha az, hogy szól a kedvenc zenéd, de csak egy-két ember lötyög, mindenki más meg csak néz maga elé.
Ha jól értem, nem tudod, hogy a saját esküvődön milyen zene lesz?
Az milyen szervezés??? ?O
veterán vas
Nehéz helyzetben vagyunk mert mindenki a mulatóst szereti a családból, kivéve minket. Ezért jelenleg még nem tudjuk hogy hogy legyen megoldva , még van idő szervezni szerencsére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!