Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Egy magyar esküvőn csak...

Egy magyar esküvőn csak mulatós zene szólhat?

Figyelt kérdés
Nemsokára lesz a párommal az esküvőnk , mind a kettőnk úgy nőtt fel hogy akárhány esküvőn voltunk , mindig mulatós zene szólt, soha nem éreztük annyira jól magunkat , nem is táncoltunk, legfőképp a zene miatt , mert a mulatós nem a mi izlésünk. Igen tudjuk , ez a mi napunk lesz , hát szóljon olyan zene amit mi szeretünk. A mulatóson kívül milyen fajta zene szólthat még egy esküvőn?

2022. jún. 14. 17:40
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%
szólhat gangster rap vagy a Schindler listájának a zenéje is
2022. jún. 14. 17:44
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez a TE esküvőd, TE fogadod fel a DJ-t, TE beszéled meg vele mit játsszon, TE szabod meg lesz-e mulatós vagy sem.
2022. jún. 14. 17:49
 3/15 anonim ***** válasza:
91%

Simán metal is vannak elég szép számok abban a műfajban is amik simán passzolnak egy esküvőhöz.

Ja igen, a mulatós elég gyakori de én sem tudom elviselni kb. akkor lépek le egy buliról/családi eseményről amikor nekikezdenek.

2022. jún. 14. 17:54
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Voltam jó pár lagzin mint vőfély...Egyikre sem emlékszem, hogy mulatós zene lett volna végig. Sőt! Még több lagzin voltam zenész (gitár ének). Csináltunk mulatós blokkokat mivel nagyon népszerűek voltak a vendégek körében, de odafigyeltünk, és minden korosztálynak megpróbáltunk a kedvében járni...Hajnalban, még Tankcsapdát is játszottunk...Voltam vőfély olyan lagziban, ahol cigányzenekar volt végig...Aztán egyszer csak a cimbalmos elővett egy szólógitárt, a bőgős egy basszusgitárt, volt egy kontrásuk aki egy elektromos zongorát, és elkezdték játszani a mai modern slágereket....Talán a hetvenes években voltam olyan lagziban gyerekként ahol végig "mulató" zene ment...Szervezzétek ügyesen egy kreatív zenekarral....
2022. jún. 14. 18:19
 5/15 anonim ***** válasza:

oké, nem magyar, de a válasz: nem :)

[link]

2022. jún. 14. 18:40
 6/15 anonim ***** válasza:
75%
Ha az én esküvőmön mulatós szólna, nem mennék el.
2022. jún. 14. 20:01
 7/15 anonim ***** válasza:
66%

Én ahány lagzin voltam, két csoportba lehet őket osztani: azok, ahol volt mulatós, és azok, ahol semmi hangulat nem volt.

Mi is gitáros csapatot hívtunk, de be voltak azért készülve mulatósra is, ha másra nem, a menyasszonytáncra. És hát amikor véletlen elnyomtak egy mulatósabb dalt, sokkal nagyobb hangulat kerekedett, mindenki beszállt, úgyhogy eldönthettük: vagy marad a mulatós, vagy megöljük a bulit. Előbbi mellett döntöttünk, és egyáltalán nem bánom. (mondjuk később azért előkerültek más stílusok is, de a mulatós elég meghatározó volt)

Mondom ezt úgy, hogy más lagziján én is egy-két óra után totál be szoktam tőle sokallni (olyannyira, hogy szinte hozzám szólni nem lehet, nem hogy táncra bírni), de valahogy a saját esküvőjén toleránsabb az ember, ilyenkor sokkal többet jelent az, hogy bulizol a családtagjaiddal és barátaiddal, mintha az, hogy szól a kedvenc zenéd, de csak egy-két ember lötyög, mindenki más meg csak néz maga elé.

2022. jún. 14. 22:17
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Bármi, amit szeretnétek. Én szívesebben is mennék olyan lagziba, ahol nem mulatós "zene" szól.
2022. jún. 15. 08:13
 9/15 veterán vas ***** válasza:
82%

Ha jól értem, nem tudod, hogy a saját esküvődön milyen zene lesz?

Az milyen szervezés??? ?O

2022. jún. 15. 09:08
 10/15 A kérdező kommentje:

veterán vas

Nehéz helyzetben vagyunk mert mindenki a mulatóst szereti a családból, kivéve minket. Ezért jelenleg még nem tudjuk hogy hogy legyen megoldva , még van idő szervezni szerencsére

2022. jún. 15. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!