Dögös Robi Muri Romnyi című legendás mesterműve valakinek nincs meg véletlenül?
Figyelt kérdés
Sajnos valamiért YouTube-ról törölték pár hónapja és azóta nem lehet megtalálni.2022. máj. 14. 12:57
1/7 anonim válasza:
Szia!
Én találtam valamit. Nem tudom, hogy erre a dalra gondolsz-e, ugyanis nem követem a "Művészúr" munkásságát, mindenesetre feltöltöttem a Zippyre, hallgasd meg.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen ez volt az, de sajnos az elejéről itt le van vágva, hogy kinek küldi speciálisan
2022. máj. 14. 13:59
3/7 anonim válasza:
Sajnálom. Az Orosz VK-ról töltöttem le, és ott csak ez az egy verzió van.
4/7 Salx Narval válasza:
Ha valahol felmerül a neve nekem mindjárt a Kaszinó című felvétele jut eszembe de ez is megkoronázta a napomat.:D Arra is érdemes rákeresni, szerintem fenomenális szerzemény.
5/7 anonim válasza:
Nekem 3 dal jut eszembe tőle, ha meghallom a nevét:
- Az Ádámos, a hetes BMW-vel,
- A gyere Gábor gyere,
- Meg az Accalari bomba.
6/7 anonim válasza:
Többet szerintem nem is ismerek tőle :)
7/7 anonim válasza:
Szia! Nekem megvan, ha adsz privátban egy e-mail címet, átdobhatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!