Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Autotune nélkül nincs zene?

Autotune nélkül nincs zene?

Figyelt kérdés

A mai zenék közül 1000-ből talán egy olyat tudnánk kiválasztani, amelyen nem volt használva autotune.

A kérdésem az lenne, hogy manapság már nem lehet élvezhető dalt készíteni a hang utómunkálása nélkül?

Szóval, én, szeretek énekelni, és tervezek saját zenét csinálni, viszont semmit nem értek az autotunehoz, embert pedig nem akarok felbérelni mert le vagyok égve. Lehetséges hallgatható zenét csinálni autotune nélkül is?

2022. jún. 14. 15:35
A kérdező szavazást indított:
Autotune nélkül is lehet élvezhető zenét készíteni.
Kell az autotune ahhoz, hogy hallgatható legyen egy zene.
17 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A mainstream popzene ilyen és most épp divat, a többi műfajban jellemzően nem használják.
2022. jún. 14. 15:39
 2/5 anonim ***** válasza:
49%

Nem tudom, az új Kreatorban nem hallottam autone-t pl.

Annyira unalmas ezeket a kérdéseket olvasni, nyilván ha olyan műfajt nézel aminek ez az alapja nyilván abból áll.

2022. jún. 14. 15:42
 3/5 anonim ***** válasza:
89%

Természetesen lehet, én se szoktam alkalmazni és általában elégedett vagyok a végeredménnyel. Egy minimális EQ és kompresszor bőven elég.

Egy amatőr hangmérnök

2022. jún. 14. 15:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudsz énekelni, nem kell, sőt a tehetséged megölése lenne.
2022. jún. 14. 18:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy te egy kalap alá veszed az autótune-t az olyan utómunkafolyamatokkal, amik szükségesek, hogy jó minőségű legyen a végeredmény.
2022. jún. 15. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!