Miért csinálták ezt velem az emberek a bulin?
Rólam azt kell tudni, hogy egy 19 éves fiú vagyok, aki nagyon kényelmetlenül érzi magát emberek között, bulikban meg főleg. Egyszer leírtam részletesen is hogy ilyenkor mit érzek és hogy ez a mindennapjaimban hogyan jelentkezik, a legtöbben azt mondták hogy valószínűleg szociális fóbia.
Ma (kb. éjféltől) voltam életem első durvább techno bulijában, az ismerőseim elhívtak, mert azt mondták hogy nagyon nyitottak és kedvesek az emberek, és senki nem foglalkozik a másikkal.
Az első kb. 3-4 órában valóban ez volt, sikerült elengednem magam és nagyon élveztem.
Aztán mikor a wc-nél voltam már kicsit illuminált állapotban, várakozás közben láttam a szemem sarkából, ahogy egy tőlem kb. 10 méterre a földön ülő lány társaságban felvillan egy vaku, oda kaptam a fejem, és az egyik lány telefonja telibe felém nézett, tehát elég valószínű, hogy engem fényképezett le.
Itt mikor visszamentem a buliba már kicsit rágörcsöltem erre, azon gondolkodtam, hogy talán mégsem mindenki csak magával van elfoglalva..
És erre kb. fél-egy órára változott pokollá minden, azt tapasztaltam ahogy körbenéztem, hogy kb. minden harmadik ember rám mutogat, rajtam röhög, videózik a telefonjával stb., volt egy ilyen pados kiülő rész is, ott is hallottam folyamatosan ahogy rólam beszélnek, illetve ott is láttam a szemem sarkából olyanokat hogy videóznak. Itt már tényleg nem értettem hogy mi van és nagyon be voltam feszülve, ezért innentől a bulim kb. úgy nézett ki, hogy fapofával állok a táncoló emberek között vagy telefonozok közöttük, ami miatt meg még több ember felfigyelt rám.
De miért kezdték el ezt csinálni? Egy átlagos kinézetű ember vagyok, átlagos ruha volt rajtam stb. Annyi, hogy mikor a buli után tükörbe néztem, eléggé nagyok voltak a pupilláim meg a szemeim nagyra voltak nyitva végig, illetve a szemöldökeim fel voltak húzva nagyon.
Először 1 eki aztán erre 3 csík speed és rá még fél eki
Viszont az utolsó fél ekit úgy vettem be, hogy már elkezdtem látni pár ilyen dolgot és kicsit stresszeltem miattuk, lehet ezért máshogy hatott és ezért láttam ilyeneket utána.
Haverommal beszéltem ma erről, ő azt mondta szerinte csak halucináció volt minden, mert figyelte a körülöttem lévő embereket is, de senkin nem látta hogy velem foglalkoznak.
Pedig számomra nagyon valóságosnak tűntek ezek a dolgok.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!