Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért csinálták ezt velem az...

Miért csinálták ezt velem az emberek a bulin?

Figyelt kérdés

Rólam azt kell tudni, hogy egy 19 éves fiú vagyok, aki nagyon kényelmetlenül érzi magát emberek között, bulikban meg főleg. Egyszer leírtam részletesen is hogy ilyenkor mit érzek és hogy ez a mindennapjaimban hogyan jelentkezik, a legtöbben azt mondták hogy valószínűleg szociális fóbia.

Ma (kb. éjféltől) voltam életem első durvább techno bulijában, az ismerőseim elhívtak, mert azt mondták hogy nagyon nyitottak és kedvesek az emberek, és senki nem foglalkozik a másikkal.

Az első kb. 3-4 órában valóban ez volt, sikerült elengednem magam és nagyon élveztem.

Aztán mikor a wc-nél voltam már kicsit illuminált állapotban, várakozás közben láttam a szemem sarkából, ahogy egy tőlem kb. 10 méterre a földön ülő lány társaságban felvillan egy vaku, oda kaptam a fejem, és az egyik lány telefonja telibe felém nézett, tehát elég valószínű, hogy engem fényképezett le.

Itt mikor visszamentem a buliba már kicsit rágörcsöltem erre, azon gondolkodtam, hogy talán mégsem mindenki csak magával van elfoglalva..

És erre kb. fél-egy órára változott pokollá minden, azt tapasztaltam ahogy körbenéztem, hogy kb. minden harmadik ember rám mutogat, rajtam röhög, videózik a telefonjával stb., volt egy ilyen pados kiülő rész is, ott is hallottam folyamatosan ahogy rólam beszélnek, illetve ott is láttam a szemem sarkából olyanokat hogy videóznak. Itt már tényleg nem értettem hogy mi van és nagyon be voltam feszülve, ezért innentől a bulim kb. úgy nézett ki, hogy fapofával állok a táncoló emberek között vagy telefonozok közöttük, ami miatt meg még több ember felfigyelt rám.

De miért kezdték el ezt csinálni? Egy átlagos kinézetű ember vagyok, átlagos ruha volt rajtam stb. Annyi, hogy mikor a buli után tükörbe néztem, eléggé nagyok voltak a pupilláim meg a szemeim nagyra voltak nyitva végig, illetve a szemöldökeim fel voltak húzva nagyon.

2022. jún. 11. 16:09
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Annak a véleménye is érdekelne leginkább, aki rendszeresen jár techno/rave bulikba, illetve hogy ez gyakori jelenség-e, vagy csak kifogtam egy rossz bulit rossz emberekkel.
2022. jún. 11. 16:14
 2/14 anonim ***** válasza:
89%

nem álltál véletlenül valamilyen drog hatása alatt?

nekem nagyon életszerűtlennek tűnik, hogy ez így megtörténjen, de hasonló paranoiás hallucinációkat tapasztaltam már bizonyos szerektől

2022. jún. 11. 16:23
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

A leírás második fele úgy hangzik, mintha önmagát gerjesztette volna a dolog. Történt valami, amire reagáltál, ezzel megváltozott a viselkedésed, azt pedig mások is észrevették. Erre szintén reagáltál, ahogy az emberek is, és így tovább. Lehet, hogy semmi különös nem történt, de felvettél egy olyan feltűnő viselkedést és "pánikot", ami miatt még jobban tudtál pánikolni.

A kérdés első felében el lett csak úgy hintve az illuminált állapotra utalás és semmi több. Amellett, hogy állítólag szocfóbiás vagy, azok pedig nagy ívben kerülik az ilyen eseményeket és a tömeget. Akkor mivel lett a szorongás letompítva? Részeg voltál vagy be is drogozva? Előfordulhat, hogy (akár alkalmi) drogos állapotban olyan viselkedésed volt, ami feltűnt az embereknek, és ebből indult ki az egész problémaspirál (?). A kérdés egyéb részei erre utalnak [durva technó buli, illuminált állapot és egyértelműen nem részegségként nevezted meg, tág pupillák és mimika].

Mert ha ezeket nekem elmeséli valaki, az első dolog amit levonok, hogy valószínűleg a világáról nem tudott az illető és nem is tudta kontrollálni a tetteit, a magából hülyét csináló emberre pedig felfigyelnek.

2022. jún. 11. 16:24
 4/14 A kérdező kommentje:

"Amellett, hogy állítólag szocfóbiás vagy, azok pedig nagy ívben kerülik az ilyen eseményeket és a tömeget."

Igen, eddig én is kerültem őket, 19 évesen ez volt életem második szórakozóhelyi bulija.

Egyébként úgy mentem oda, hogy már 3 sör bennem volt, tehát kicsit már oldott voltam de még mindig eléggé szorongtam, aztán drogoztunk is, amitől teljesen el tudtam engedni magam. Az elején kb. mindenhol táncikáltam, de ekkor még nem nevetett rajtam senki, viszont később mikor nagyon beütött és megváltozott tőle az arcom (kitágult pupilla, felhúzott szemöldök stb), onnantól volt már hogy kb. minden harmadik ember videózott meg röhögött rajtam. Pedig mint írtam, ezek a dolgok a tükörben egyáltalán nem néztek ki hülyén, a haverjaim sem röhögtek rajtam, hogy valami hülyeséget csinálok, pedig ők "józanabbak" voltak és végig együtt voltunk.

2022. jún. 11. 16:31
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor legközelebb vegyél visszább a fogyasztásból, és nem lesz ilyen.
2022. jún. 11. 16:33
 6/14 A kérdező kommentje:

Amúgy valóban kicsit túlzásnak meg beképzelésnek tűnhet, hogy ennyi ilyen dolog megtörtént velem egy bulin, de tényleg ezt tapasztaltam, ráadásul reggel is a buli végén, mikor már alig volt bennem a drog.

Valaki dobált is hátulról papír darabokkal mikor egy padon ültem, láttam ahogy mellettem repkednek el a darabkák, de itt már konkrétan megmozdulni nem mertem, olyan rosszul éreztem magam és csak el akartam tűnni.

(amúgy egy csávónak felrúgtam a kóláját véletlenül, lehet hogy ő volt, pedig nyújtottam neki a pénzt hogy kifizetem, de azt mondta hagyjam csak)

Na mindegy, amit ennek a bulinak az utolsó óráiban átéltem, az tényleg a pokol volt ezzel a fóbiával.

2022. jún. 11. 16:37
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Veled szemben eleve elfogult és szintén drog hatása alatt álló emberek véleményére hagyatkozni nem túl szerencsés.

Hülyeségeket csináltál és akként is kezeltek, ügy megoldva. Tanulópénznek jó lesz, aztán hátha nem Napiszaron végzed vagy valami TikTok trendként, ami jól körbemegy a neten is.

2022. jún. 11. 16:40
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg olyan tufára szittyóztad magad, hogy pisilés után elfelejtetted visszatenni a brét. Vagy ha nem pont ez történt, akkor valami hasonlóan feltűnő és nem egészen mindennapi. Aztán az emberek lefényképezik az ilyesmit, hogy a haverjaiknak is megmutassák. Semmi személyes nincs ebben, sőt, rockkoncerten is megtörténhet. Mondjuk annyira lehetett volna rendes akárki, hogy figyelmeztet.
2022. jún. 11. 20:58
 9/14 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, akkor a haverjaim szóltak volna ha valami ilyen durvább dolog van. Ők csak annyit mondtak, hogy ne vágjak már ilyen rémült fejet (mert a pupilláim és a nagyra nyílt szemeim miatt azt mondták úgy nézek ki mint egy rémült kiskutya).

Na mindegy, szerencsére nem ért traumaként a dolog és szeretnék majd még ilyen bulira menni, ott majd megpróbálok kevesebb anyagot tolni.

2022. jún. 11. 21:03
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Milyen drog?

B,speed,eki?

Halucinogén

Ez ilyen,mindenkibol mast hoz ki

2022. jún. 12. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!