Beengednek a koncertre melegítőben?
Figyelt kérdés
Miskolcon a rockwell klub-ban.2022. jún. 10. 22:44
11/18 anonim válasza:
#10 írta, hogy falusi. Ismerek én is borsodit, ott tényleg ez a szokás, bár eleinte én sem akartam elhinni. Melegítőgatyában és félmeztelenül mászkálnak. Szegény kérdező meg ezek szerint nemigen jár semmilyen városba, és azt hiszi, ez a normális.
Segítek, kérdező: nem. Ha szeretnél majd később párkapcsolatot, érdemes elkezdeni adni magadra, mert a lányoknál a tréningnaci nem nyerő.
12/18 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok, és járok iskolába szóval minden hétköznap járok a városban. Volt már nem 1 kapcsolatom. és én így érzem jól magam. A farmer nem én vagyok. Sokan mondták már hogy hordjak farmert vagy ilyen olyan ruhát... Csak èn az az ember vagyok akit nem érdekel mások véleménye. Én azt nézem nekem hogy és mi a jó. Nem pedig azt hogy mit gondolnak mások.
2022. jún. 11. 16:50
13/18 veterán vas válasza:
Az igénytelenség -végül is- nem bűn.
Persze azért dicsekedni, nem nagyon kellene vele.
14/18 A kérdező kommentje:
Szóval mert farmer helyett melegítőt hordok már igénytelen is vagyok? Hmm én nem így vélem. Szerintem nem a ruha teszi az embert. Minden nap fürdök, fogatmosok, megfésülködök, és tiszta ruhákban járok. Én nem vélem magam igénytelennek.
2022. jún. 11. 19:00
15/18 anonim válasza:
Ha kifizeted a jegyet, minden további nélkül.
16/18 anonim válasza:
Ja, és nem muszáj farmert venned, vannak nagyon kényelmes és kulturált, divatos nadrágok más anyagból is, amikben kinézhetsz valahogy. Ráadásul tapadnak majd rád a nők, nem csak az ilyen szipus félholt démonok.
Milyen koncert lesz?
17/18 A kérdező kommentje:
16/16: Azahriah koncert.
2022. jún. 11. 22:49
18/18 anonim válasza:
#17 vajon miért nem vagyunk meglepve 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!