Beengednek a koncertre melegítőben?
Figyelt kérdés
Miskolcon a rockwell klub-ban.2022. jún. 10. 22:44
1/18 A kérdező kommentje:
UI: első koncertem
2022. jún. 10. 22:44
3/18 anonim válasza:
Oda igen. 😃
Mondjuk az operabállal már más lenne a helyzet.
4/18 A kérdező kommentje:
Bátyám, meg 1 csomó osztálytarsam azt mondta hogy ha én oda beàlítok melegítőben akkor hazaküldenek. Azt mondták hogy minden buliban/discoban farmerban kell menni különben hazaküldenek. Vagy ha mégis bejutok valahogy mindenki le fog nézni hogy én melegítőben vagyok és nem pedig farmerben.🤷♂️
2022. jún. 10. 23:00
5/18 anonim válasza:
Hogy lenéznek, az mondjuk lehet, mert illik azért normálisan felöltözni, annál pedig a farmer a minimum. De azt nem hiszem, hogy ne engednének be. Legfeljebb faluéinak néznek.
6/18 A kérdező kommentje:
Falusi vagyok. És csak melegítőket hordok. Nincs farmerem, mert számomra nem kényelmes és a farmer nem én vagyok😄
2022. jún. 10. 23:14
7/18 anonim válasza:
Miskolc?Akkor igen,de vegyél magadnak már egy farmert.
8/18 veterán vas válasza:
Kérdező!
Soha nem tartottad fontosnak, hogy a melegítőtől -csak egy kicsivel- igényesebb ruhadarabot vegyél föl?
Nem tudom hány éves vagy, de életedben nem voltál még esküvőn, temetésen, iskolai rendezvényen, színházban, kiállításon stb?
9/18 A kérdező kommentje:
8/8: de voltam. Esküvőn, iskolai rendezvényen, és temetésen ünneplőbe mentem. (Fekete szövet nadrág, fehér ing, lakcipő). Kiálításon, szinhàzban, moziban melegítő.
2022. jún. 11. 08:53
10/18 veterán vas válasza:
Ha egy kiállításon, vagy egy színházban, szerinted legmegfelelőbb öltözet a ciklámen színű susogós jogging, akkor én kérek elnézést.
/a fehér frottirzoknit és a makkoscipót se feledd/ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!