Hogyan és kb hány év kell ahhoz hogy megtanuljon valaki zongorázni zongora nélkül?
Figyelt kérdés
Kis kori vágyam, csak eddig szégyelltem elkezdeni, mert féltem hogy kinevetnek vagy ilyesmi (utólag visszagondolva nem értem hogy jutott ilyen az eszembe hogy kinevetnének a többiek, de ezt most hanyagoljuk) és sajna akárhogy is rendezném a szobámat, nem férne el benne zongora :/
Köszi a választ!
2022. jún. 8. 20:57
11/13 A kérdező kommentje:
Félreértitek! Én rendesen szeretnék megtanulni zongorázni, de sajna nem fér el a szobámban zongora :(
2022. jún. 9. 18:37
12/13 anonim válasza:
Nem hinném,hogy félreértik..Csak mondjuk bicikli nélkül is nehéz megtanulni biciklizni...
13/13 anonim válasza:
Jó, mindegy, kalapacsmechanikás szintit keress, az elfér az asztalon, ha meg nem hasznalod, akkor berakhatod a sarokba.
Ha nincs szükséged a kalapácsmechanikara, olcsóbban is találsz.
(De azzal sem kizárt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!