Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan és kb hány év kell...

Hogyan és kb hány év kell ahhoz hogy megtanuljon valaki zongorázni zongora nélkül?

Figyelt kérdés

Kis kori vágyam, csak eddig szégyelltem elkezdeni, mert féltem hogy kinevetnek vagy ilyesmi (utólag visszagondolva nem értem hogy jutott ilyen az eszembe hogy kinevetnének a többiek, de ezt most hanyagoljuk) és sajna akárhogy is rendezném a szobámat, nem férne el benne zongora :/

Köszi a választ!

2022. jún. 8. 20:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél szintetizátort, az elfér. Az is jó megoldás, ha beiratkozol egy zongoratanárhoz, és közben otthon szintin gyakorolsz.
2022. jún. 8. 21:10
 2/13 A kérdező kommentje:
Mennyibe kerül?
2022. jún. 8. 21:13
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Zongora nélkül nem tudsz zongorázni. Nem is értem.

Nem feltétlen kell neked akusztikuson tanulni, és egy elektromos csak elfér, az nem nagy.

4/13 anonim ***** válasza:
100%
Pár tíz ezertől határ a csillagos ég.
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
#2: A zongoraoktatás? Lövésem sincs. Ami a szintit illeti: nekem egy 19 évvel ezelőtt vásárolt Casio-m van, ami ma is kiválóan működik.
2022. jún. 8. 21:17
 6/13 anonim ***** válasza:
45%
Ha az volt a vágyad hogy zongora nélkül tanulj meg zongorául, akkor a félelmed nem volt alaptalan.
2022. jún. 9. 00:31
 7/13 anonim ***** válasza:

A kérdésre visszatértve...

Úgy kb. az összes. :)

2022. jún. 9. 09:26
 8/13 anonim ***** válasza:
51%

A léggitár játék mintájára a légzongorázás művészetét is bizonyára tökélyre lehet fejleszteni hangszer nélkül is.

https://www.youtube.com/watch?v=TMIws86ZLyk

2022. jún. 9. 09:47
 9/13 anonim ***** válasza:
51%
#8 Végülis légéneklés van, tátikának hívják, szóval miért ne lehetne légzongorázás. :)
2022. jún. 9. 09:55
 10/13 anonim ***** válasza:

9

Persze. Meg mint a linkelt videó is mutatja a léggitár komoly műfaj.Még világbajnokság is van belőle.Ugyanezt el lehet játszani zongora zenére is.

Csak egy szék kell hozzá meg valamilyen zenelejátszó.Az ember elindítja a kívánt zeneművet.Aztán leül a székre és a levegőben a képzeletbeli zongorán klimpíroz.

2022. jún. 9. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!