Szerintek jó producer vagyok/lehetek/leszek?
Király, még a kérdést is elírtam... 😭
Bocs, rengeteget gépeltem ma és fáradt vagyok.
szerintem el vagy tévedve
"A filmproducer a filmkészítés pénzügyi feltételeit megteremtő szakember, aki az alkotómunka zavartalan lebonyolításáért is felelős. Tőkét szerez a forgatáshoz, valamint a film munkálatainak átfogó irányítását is ellátja; a bukás vagy a sikerre vitel az ő felelőssége."
Gratulálok. De ki kérdezte a filmproducer meghatározását? Én zenei producer vagyok.
3: ha zenei producer vagy, akkor miért ezen a fórumon kérdezed ezt, főleg jövőre is utalva, sőt egyáltalán minek kérdezed?
Majd a saját szakmabeli közeged visszajelez a munkád minőségéről...
Mégis miről beszélt ostoba barátom? Talán csak a filmproduceri jövőmről kérdezhetem meg az emberek véleményét? A zenei produceri karrierről nem szabad kérdezni?
5: jesszusom! Mondom ha már zenei producer vagy, minek kérdezed hogy jó producer vagy, lehetsz, leszel-e?
Én nem a 2es vagyok okoska! Vágom hogy zenei vagy. Csak az nem világos miért ezen a fórumon akarsz pozitív visszajelzést remélve önbizalmat szerezni, ahelyett hogy az elvégzett minőségi munkával kivívnád a szakma elismerését🤣🤣🤣
Persze eléggé beszédes, hogy az elsőt választottad. Cáfolj rám, és csináld a másodikat!🤭
XDDDDDDDDDDDDD
Megint szabadnap van az elmegyógyintézetben, Árpika?
Köszönöm.
Melyiket hallgattad meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!