Tudnátok mondani olyan esküvői dalokat, verseket amiket taníthatnék ovisoknak?
Óvó néni vagyok és kolléganőm férjhez megy a nyáron. Szeretnék neki egy nem hagyományos dalt, mint a "Házasodik a tücsök...", hanem annál nehezebb, hosszabb dalt, mert mar nagycsoportosok, így tudom, hogy ügyesek lennének.
Olyasmire gondoltam, mint a "Legyen áldás az utadon...", de ezt a ballagon is fogjuk énekelni, ezért szeretnék valami mást is.
Esetleg egy aranyos kis verset tud -e valaki?
Tudom jogos a kérdés, hogy óvó néni vagyok, ezt tudnom kellene.:) De egyetemen a népdalokat tanuljuk és én tudom, hogy kolléganőm nagyon meghatódna egy szép daltól.
Ügyesek a gyerekek, mert az egyházi dalok, amiket tanulunk azok alapbó mindig olyan bonyolultak sokszor sajnos vagy nem sajnos, de veszik az akadályokat.
Versnek meg pár humorost gondoltam, amit elmond egy -két gyerek:)) hogy a vegén legyen min nevetni. Szeretnek szerepelni!😊
Hát ha nem hagyományos kell,akkor szerintem "aranyos" lenne ha ezt dalolnák a gyerekek:
Kis kece lányom fehérbe vagyon.
Fehér a rózsa, kezébe vagyon.
Mondom-mondom fordulj ide mátkám-asszony,
Mondom-mondom fordulj ide mátkám-asszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!